local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tev nepatīk Bībers?340

1459 264

Džastins Bībers. Daudziem, izdzirdot šos vārdus, jau slikti metas. Daudziem gribas uzrakstīt kādu kreftīgu komentāru. Mana attieksme pret šo 17 gadus jauno dziedātāju ir pilnīgi neitrāla. Viņš man dzīvot netraucē, bet tajā pašā laikā viņš manu dzīvi labāku nepadara. Tieši tāpēc es īpaši neiespringstu ar viņa noniecināšanu vai cildināšu. (Vispār jau, ja mēs tā filozofiski padomājam, tad pozitīvās lietas, ko viņš manai dzīvei dod, ir vairāk kā negatīvās lietas.)

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.

Šis nebūs raksts, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs, lielie Bībera nīdēji (un, pie velna, Bieber nav bebrs), komentāros uzrakstītu, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk. Ko viņš jums tik sliktu dara? Es ceru, ka jūs saprotat, ka tie komentāri, kuros jūs caur puķītēm aprakstīsiet, ka jums vienkārši skauž, ka viņš, es atvainojos, bet drāž skaistas meitenes un pelna daudz naudas, būs pilnīgi debili. Nu tā, pasakiet man godīgi, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk.

Uhh, es jau jūtu, kā „satrakojušies tīņi” mani tūlīt sauks par Bībera aizstāvi, zilo un saliks 982134729384 mīnusus emotion

1459 264 340 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 340

0/2000

Ielikšu veci tev plusu tikai par to ka tu uzdrošinājies ielikt šāda temata rakstu saprotot ka ļoti iespējams ar komentāriem dabūsi no tautas pa purnu.

0 0 atbildēt

zini ? man arī uz tevi ir poh

0 0 atbildēt

Es arī uzskatu, ka ir sekli ienīst kādu bez iemesla. Patiesībā jau lielajam vairumam tikai skauž tas, cik viņš ir spējis sasniegt. Man nav personīgā viedokļa, jo neesmu dzirdējis nevienu viņa dziesmu no sākuma līdz galam, bet atbalstu, ka ja man kāds nepatīk vai es kādu ienīstu, tad to ir jāprot darīt argumentēti - tātad pamatoti :)

0 0 atbildēt

Couldn't care less

0 0 atbildēt

ne ko viņš nav sasniedzis. ja nebūtu viena nigera, sīkais būtu tāds pats sitamais kā citi viņam līdzīgie.

0 0 atbildēt

Zini ko - EJ DIRST!!! noteikti pašam/ai tik ļoti viņš patīk....Saproti taču, visiem nevar patikt viens un tas pats. Labi, gribu būt mazliet populārāka savu vienaudžu acīs, bet TAM NAV NEKĀDS SAKARS AR BĪBERU!!!Un kā man var skaust tāds......(labāk neteikšu) Tāpat kā man - man ļoti patīk Mailija Sairusa, bet lielākai daļai manu vienaudžu viņa nepatīk... Tapēc es sāku te kkādu traci par to, kāpēc viņu ienīst? Man viņš netraucē dzīvot, bet vnk nepatīk - ne  izskats ne dziesmas...Tākā nevajag te tgd dirst augumā tiem, kuriem vnk viņš nepatīk un viss....emotion

0 0 atbildēt

Jāām...Es klausos Sponegbob soundtracku. Uzspiedu uz šī te raksta un sāka skanēt Lonely Stranger(Baisa mūzika)

0 0 atbildēt

Man viņš vienkārši nepatīk un viss 

0 0 atbildēt

man bībers nepatīk tapec ,kā vien zens lidzinās viņam un tapec man viņš nepatik

0 0 atbildēt

man liekas ka tev skauz jo tu nesi tik debils ka vins bet tu tomer centies 

0 0 atbildēt
Lohs.
0 0 atbildēt
Beibī,beibī ūūūūūū.... Beibī,beibī ūūūūūū..... Kas ir Bībera tētis???
0 0 atbildēt
Man Bībera dziesmas ir neitrālas, tāda veida mūziku lielākoties neklausos, tomēr man nepatīk viņa uzvedība un ir bijuši dažādi samērā negatīvi incidenti. Tas, protams, jau nav nekas tik nopietns, bet Bīberam ir liela ietekme, it īpaši jauniešu vidū.
0 0 atbildēt
Njà. Tā ir bet lielākoties nejau tādēļ viņu nīst. Daži vel projām atcēras kā Bīberam palika slikti ar smadzenēm. Viņš skūlpstija manikena galvu, apmētāja kaimiņus ar olām... U.t.t. Daudzi vin
0 0 atbildēt

Normāls džekiņš, katram ir sava izpratne par to, kas ir skaists, konkrētai populācijas daļai patīk iegūt bara atzinumu norejot to, kas sabiedrība ir ierasti noriets, kamēr džekiņš tikai iet uz priekšu. Suņi rej, karavāna brauc uz priekšu.

Tas ir vienkārši spontāni izveidojies negatīvais ''stilīguma'' izpausmes veids sabiedrībā, kurš oriģinālāk izdomās kā izteikt savu negativitāti pret konkrētu subjektu, tas arī saņems īslaicīgu bara atzinumu.

0 0 atbildēt
Bibers izstas ka gejs un vinam viss debilakas dziesmas
0 0 atbildēt

Lieku tev + ,jo ari nesaprotu šos cilvēkus. Tomēr nēesat nekad viņu satikuši...

0 0 atbildēt
Uzraksros šo ģeneālo rakstu, pierādīji kad esi uzmanibu alkstošs bērnelis, ar prāta invaliditāti(zadrots)..
0 0 atbildēt
1 UZVEDAS KĀ KRETĪNS UN OTRAIS 2 SPĻAUJ SAVIEM FANIEM VIRSŪ
0 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »