local-stats-pixel

Kā jums šķiet, kurās valstīs britu tūristi jūtas vissliktāk?1

79 0

Pilnīgi droši var apgalvot, ka sliktai un bezkaunīgai uzvedībai nav robežu, tā nepazīst nacionalitātes un ir visaptveroša. Slikta uzvedība ir ļoti demokrātiska un tā nešķiro cilvēkus, ikviens var būt tāds, bet, vai jums ir izdevies sastapties ar britu tūristiem? Par viņiem pastāv zināmi stereotipi.

Neatkarīgi no tā, vai mums tas patīk vai nē, visā pasaulē noteikti pastāv aizspriedumi par jūsu izcelsmi un to, no kurienes jūs esat.

Iespējams, no Lielbritānijas skatpunkta tas lielā mērā izriet no agrākajiem koloniālajiem laikiem — līdz pat mūždien iereibušiem futbola fanu reputācijai, kas rada postu ārzemēs.

Atkal un atkal mazākums ar sliktu uzvedību sagrauj priekšstatus par “normāli funkcionējošiem” sabiedrības locekļiem. Taču tā vietā, lai tikai izpētītu, kāpēc dažas valstis nav lielākie britu atbalstītāji, kāds Redditor lietotājs ir palūdzis platformas lietotājus izteikt savu viedokli par to, kur atrodas “britu tūristiem vismazāk viesmīlīgā valsts”. Un šķiet, ka ir viena izplatīta atbilde.

79 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma