local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izskatītos pasaule, ja mēs teiktu to, ko domājam13

264 1

Daudzi cilvēki nepateiks, ko viņi patiesībā domā, jo negrib aizvainot apkārtējos. Tomēr, kā būtu, ja mēs sāktu teikt, ko mēs domājam? Nevajag jau uzreiz iedomāties par rupjībām, bet pietiktu ar vienkāršu "nē"! Daudziem tas varbūt vēl grūtāk pasakāms vārds nekā daudzās rupjības.

No otras puses cilvēki varētu vairāk novērtēt patiesu un godīgu viedokli, lai arī tas ir negatīvs. To nav patīkami dzirdēt, bet tas var būt vērtīgāks un noderīgāks nekā 100 pozitīvi novērtējumi, īstais jautājums šajā gadījumā ir tas, ko mēs ar to iesāksim? Vai apvainosimies, vai arī novērtēsim atklātību un sapratīsim, ka kādam ir izdevies pamanīt kaut ko, ko mēs esam palaiduši garām un šo to izmainot mēs varam izkļut kā ieguvēji no radušās situācijas. Protams, ja kāds vienkārši par tavu darbu pasaka "s*ds", tad tas ir sāpīgi.

264 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

👍

6 0 atbildēt

Sākumā domāju iekomentēt par dažiem punktiem. Bet lasot tālāk sapratu ka būs vienkāršāk uzrakstīt par visu kopā. Tā arī notiek. Cilvēki neklusē un saka kā ir. Un nevienmēr sekas ir pozitīvas. Piemēram ar jauna, labāka darba atrašanu. Utt

6 0 atbildēt

Ar šo "pamācību" tiešām jājūt tā smalkā robeža - kad radi foršas pārmaiņas, aizsargā savas robežas vai vienkārši sāc uzvesties kā Kārena

5 0 atbildēt

Ir noteikti jāmāk pateikt ko domā. Ir nozīme tam, kā mēs to pasakam.

5 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Bet tomēr dzīve ir grūta

2 0 atbildēt

Es arī gribētu saviem darbiniekiem pateikt dažas lietas, kas šajā komiskā nebija redzamas. Bet vārda brīvība un kritiskā domāšana mūsdienās ir ļoti izvēlīga - plaši cenzēta.

Brīnos, ka "bērnu vecāki satraukti...", ja skolotājs nav potējies pret C-19, bet viņus nemaz neuztrauc, ja skolotājs ir slims ar daudz nopietnākām slimībām vai ir, piemēram, pedofils, kurš ofic. vēl nav pieķerts.

Ja skolotājs ir HIV nēsātājs, tad muti ciet!

Skolā tirgo narkotikas - muti ciet!

A tā ofic. - viss ļoti apmierina 😇

2 0 atbildēt

Es nemaksāju, ja darbs ir slikti padarīts...

Esmu sacēlis haju veikalā, kad maz kases, un ir lielas rindas..>

Ja negribu ēst- pasaku uzreiz..

1 0 atbildēt