local-stats-pixel

Izbesīja.204

Raksts pacelts ! Man iestājās kaut kāda melnā strīpa, dārgā meitene nokļuva slimnīcā, tagad jau otro mēnesi viens mēģinu saimniekot pa saimniecību. Pagalam neiet bet mēģinu kaut kā tikt galā, mācos pat kaut ko virtuvē ēdamu uzmeisarot. Lai mazāk kreņķētos esmu izvērsis pamatīgu darbību savā darbnīcā. Sabrauca pie manis vairāki spoki ar savām auto bēdām un kopīgi tagad caurām diennaktīm ņemamies gar dzelžiem.

Viss notiek, čaļi darbojas, es arī šur tur roku pielieku, procesi virzās. Spoki darboņi gan jau savus stāstiņus par celšanas procesiem arī vēlāk uzbliezīs, patreiz nav līdz tam, caurām dienām maucam kamēr jaudas pietiek, tad pārguļam un atkal darbībā. Pašam arī nav lustes un arī nekā ievērības cienīga par ko rakstīt, šis rakstiņs arī nebūtu tapis, bet kā saka, kad vadzis pilns...

Kā jau parasti darbojoties ieskatamies ik pa laikam Spokos, katru dienu jāatbild uz daudzām vestulēm par dažādiem jautājumiem ko atsūta spoki entuziasti. Jautājumu daudz, par dažādām tēmām, cik pats kaut ko saprotu, tik mēģinu vienmēr katram atbildēt. Tā nu savā nodabā ķēros pie gruntēšanas, pat uztaisīju klipiņu, kaut kā ir jāatslēdzas no drūmām domām.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/106_x264.mp4.html

Kā jau agrāk ziņoju, mani raksti nav reklāmai, tā ir vairāk aizraušanās, darbojoties ar spokiem ir sanācis dažreiz pat iebraukt mīnusos, bet ne par to stāsts.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1481 32 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 204

0/2000

Protams ne man vērtēt, bet bezjēdzīgā mīnusošana daudziem krīt uz nerviem, tādēļ arī pacēlu šo jautājumu. Katram jādara savs darbs, to kas labāk padodas, bet atvaino, mīnusošana bez pamata, tas nav darbs.

3 6 atbildēt

Vecīt, es jau arī par Tevi ņaudu, daudziem spokiem tiek nervi čakarēti dēļ bezjēdzīgas mīnusošanas, visi stāsta, bet neviens neraksta.

4 7 atbildēt

Tur jau tā lieta, pie manis arī daudzi spoki,  kuri te darbnīcā apgrozās, stāsta ka daudz kas besī, bet neviens neuzdrošinās atklāti runāt, tādēļ jau arī pacēlu šādu jautājumu. Par lietām ir jārunā, ja visi klusēs, tā tas arī turpināsies.

1 5 atbildēt
   

Ko Tu domā ar vecu cilvēku???  Kā saka, na haļavu daže uksus sladkij, par haļavu neiet runa, ja nevar cilvēks visu samaksāt, tad pats procesā piedalās lai daļēji atpelnītu un arī pie citiem darbiem palīdz, ne viss ir naudā rēķināms, pastāv dzīvē arī tāda lieta kā izpalidzība un draudzība.

2 6 atbildēt

tikai viela pārdomām.

Nez kurš vēl ir kaitinošāks, hronisks mīnusi licējs, vai pieaudzis vīrs, kurš par to uztraucas.

5 18 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »