local-stats-pixel

Izbesīja.204

Raksts pacelts ! Man iestājās kaut kāda melnā strīpa, dārgā meitene nokļuva slimnīcā, tagad jau otro mēnesi viens mēģinu saimniekot pa saimniecību. Pagalam neiet bet mēģinu kaut kā tikt galā, mācos pat kaut ko virtuvē ēdamu uzmeisarot. Lai mazāk kreņķētos esmu izvērsis pamatīgu darbību savā darbnīcā. Sabrauca pie manis vairāki spoki ar savām auto bēdām un kopīgi tagad caurām diennaktīm ņemamies gar dzelžiem.

Viss notiek, čaļi darbojas, es arī šur tur roku pielieku, procesi virzās. Spoki darboņi gan jau savus stāstiņus par celšanas procesiem arī vēlāk uzbliezīs, patreiz nav līdz tam, caurām dienām maucam kamēr jaudas pietiek, tad pārguļam un atkal darbībā. Pašam arī nav lustes un arī nekā ievērības cienīga par ko rakstīt, šis rakstiņs arī nebūtu tapis, bet kā saka, kad vadzis pilns...

Kā jau parasti darbojoties ieskatamies ik pa laikam Spokos, katru dienu jāatbild uz daudzām vestulēm par dažādiem jautājumiem ko atsūta spoki entuziasti. Jautājumu daudz, par dažādām tēmām, cik pats kaut ko saprotu, tik mēģinu vienmēr katram atbildēt. Tā nu savā nodabā ķēros pie gruntēšanas, pat uztaisīju klipiņu, kaut kā ir jāatslēdzas no drūmām domām.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/106_x264.mp4.html

Kā jau agrāk ziņoju, mani raksti nav reklāmai, tā ir vairāk aizraušanās, darbojoties ar spokiem ir sanācis dažreiz pat iebraukt mīnusos, bet ne par to stāsts.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1481 32 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 204

0/2000
MJ avatarsMJ

Tiešām būtu laiks dievam JACKY ko izmainīt šajā mīnusošanas sakarā, viens ir ielikt mīnusu tāpēc, ka nepatika process, bet ,ja hroniski sāk slānīt mīnusus katrā rakstā manuprāt tas vairs nav TĀPAT VIEN, vai TAPEC,KA NEPATIKA!! tādām sen uzlikt banu, liegumu balsot!! ja cilvēku nav iespējams dabūt pie prāta, tad vajdzētu vismaz ieviest IESPĒJU bloķēt, nevēlamos ''VIESUS'' kuri ienāk, iemīnuso un gūst no tā baudu!! sviests kaut kāds!! Lai spēks cīņai ar spoku jauno eliti... ehh... MJ ar drīz būs klāt! :) emotion .. vel jau variants savākt attiecīgos cilvēkus un šitos smurguļus atrast un ''iedot'' kādu fizisku vielu pārdomām!!! emotion

4 2 atbildēt

es gan zinu, par ko man šitā mīnusus rakstiem liek 

2 0 atbildēt

Tāda tā dzīve, jācenšas cik var cerot uz labāko. Pa tiem hroniskejiem mīnusu licējiem nav jēgas vairāk par vienu reizi rakstīt.

2 0 atbildēt

Tam mīnusa licējam vnk pašam mazvērtības kompleksi, vai arī dzīvē neiet. Cilv. visp. ir skaudīgi, ja redz, ka kāds kaut ko dara un viņam sanāk...

2 0 atbildēt

"Vispār jau štrunts par tiem mīnusiem, cepumiem un visām pārējām ekstrām, tas dzīvē nav galvenais, bet manuprāt tomēr kaut kas ar to balsošanas sistēmu pie mums šeit Spokos nav lāgā, tāpat kā ar saeimas vēlēšanām, balso kā gribi, katru reizi vieni un tie paši vēži tikai citā kulītē. Varbūt tomēr administrācijai vajadzētu padomāt par sistēmu lai to nevar tā vienkārši ļaunprātīgi izmantot, es piemēram vienmēr izlasot rakstu ierakstu komentu, izsaku savu viedokli un tikai pēc tam lieku vērtējumu. Ja gadās nejauši kādu man neinteresējošu rakstu atvērt un izlasīt, tādēļ jau speciāli nemīnusoju, saprotu ka ne savā lauciņā ielīdu, varbūt par stulbu esmu lai par tām lietām spriestu."

 

Cilvēki, kuriem ir vienalga, netaisa rakstus par lietām, par kurām tiem ir vienalga.

3 1 atbildēt

bezjēdzīgs raksts patiesībā,vecais cik tev gadu lai uztrauktos par kkādiem sūda spoku mīnusiem emotion nu metat tgd man viņus,pajāt.

2 0 atbildēt

emotionNesaprotu kā var ielikt 23 mīnusus laikam uz tevis ir skaudība! 

2 0 atbildēt

:D Tie mīnusu licēji laikam no vietējā rajončika Klientu nav..

Bet Saša tu esi jau diezgan populārs mehu vidu kur tik sanāk dzirdēt visi pa tevi zin turpini darboties un neslēp rādi šurp ja kas garāža top intresanti palasīt  :)

2 0 atbildēt

Ideals rakst. un ari es tapat daru ka sakuma izsaku viedokli par rakstu sniedzu padomu, un noverteju ar atiecigu vertejumu. emotion 

2 0 atbildēt

Reāli, man pat žēl tevis sametās - visā nopietnībā!

 

Lai tava draudzene izķepurojas emotion

 

Un, ja tev pa nerviem uzdod tā pati iešana spokos, vienkārši neej līdz brīdim, kad nomierināsies emotion

 

Lai veicas! emotion

2 0 atbildēt

Mīnusotājiem ar prātu nav labi. Un balsošanas sistēmā ir vajdzīgas izmaiņas.

2 0 atbildēt

Saša, paša ērtībām izmanto print sreen podziņu :)

2 0 atbildēt

Citēšu kādu pavecu anektdoti : '' Jānis pārnāk mājas, liecības izdalītas un rāda to mammai un saka - galvenais, ka veselība laba, vaine, mammmu?'' Bet nu lai nu kā, ir un būs mūsu mazo mīnusotāju, bet lai veseļojās druška, ''galvenais, ka veselība laba!'' 

2 0 atbildēt

Zheel ka ir taadi neandertaalieshi kas saliek pilniigi visiem rakstiem - . iespeejamas ka tik tiesham skauzh ka pats neko taadu nemaak vai vnk vinjam nav auto uz ko pastraadaat.  :)

2 0 atbildēt

Mjā... Būs jau labi Saša, nepārdzīvo... 

2 0 atbildēt

Sasha, ir tādi tīnīši, kuriem ir pubertātes vecums, skolā pa mutīti dabūn, savukārt no meitenēm neko nedabūn un tad kaut kā jau ir jāizgrūž šis negatīvisms ārā un šādā veidā viņi pašapmierinās.

2 0 atbildēt

visu cieņu tev Sasha. tiem 'minusotājiem vnk ir mazvērtības komplekss, tā viņi cenšas pierādīt ka spēj kaut ko izdarīt. 

2 0 atbildēt

Pārāk cepies par šādiem sīkumiem. Saprotu Sieviete slimnīcā vot tas ir kreņķis a par to ka kāds nūģis iekabina Tev mīnusu jau nav ko skumt :D Mazais Fapotājs vis drīzāk lāga nesaprata ko spiest :D

1 0 atbildēt

Mjā. Tikai nesapratu šī raksta jēgu.

1 0 atbildēt

Ak dārgais sasha, tik ļoti žēl tavu nervu sistēmu, ka cepies pa mazgadīgo skaudību un tik ļoti augsto inteliģences līmeni.

 

 

Ņemot vērā, ka rokas no pakaļas tev neaug, tad tevi tik tiešām nesaprotu, jo tāda vecuma, un/vai inteliģences līmeņa personas neko paši nesasniegs tikai spēs īdēt kā lielākā daļa no sabiedribas

 

 

Ņemot vērā, ka esi diezgan daudz ko sasniedzis, un patsc īnies un kaut ko veido, ir tikai aprīnojami, ka tu velti laiku sēnalu bārstīšanai vietā, kur tas ir lielā mērā bezjēdzīgi.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »