local-stats-pixel

Izbesīja.204

Raksts pacelts ! Man iestājās kaut kāda melnā strīpa, dārgā meitene nokļuva slimnīcā, tagad jau otro mēnesi viens mēģinu saimniekot pa saimniecību. Pagalam neiet bet mēģinu kaut kā tikt galā, mācos pat kaut ko virtuvē ēdamu uzmeisarot. Lai mazāk kreņķētos esmu izvērsis pamatīgu darbību savā darbnīcā. Sabrauca pie manis vairāki spoki ar savām auto bēdām un kopīgi tagad caurām diennaktīm ņemamies gar dzelžiem.

Viss notiek, čaļi darbojas, es arī šur tur roku pielieku, procesi virzās. Spoki darboņi gan jau savus stāstiņus par celšanas procesiem arī vēlāk uzbliezīs, patreiz nav līdz tam, caurām dienām maucam kamēr jaudas pietiek, tad pārguļam un atkal darbībā. Pašam arī nav lustes un arī nekā ievērības cienīga par ko rakstīt, šis rakstiņs arī nebūtu tapis, bet kā saka, kad vadzis pilns...

Kā jau parasti darbojoties ieskatamies ik pa laikam Spokos, katru dienu jāatbild uz daudzām vestulēm par dažādiem jautājumiem ko atsūta spoki entuziasti. Jautājumu daudz, par dažādām tēmām, cik pats kaut ko saprotu, tik mēģinu vienmēr katram atbildēt. Tā nu savā nodabā ķēros pie gruntēšanas, pat uztaisīju klipiņu, kaut kā ir jāatslēdzas no drūmām domām.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/106_x264.mp4.html

Kā jau agrāk ziņoju, mani raksti nav reklāmai, tā ir vairāk aizraušanās, darbojoties ar spokiem ir sanācis dažreiz pat iebraukt mīnusos, bet ne par to stāsts.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1481 32 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 204

0/2000

Labi, ka čeku foto nevar redzēt veikalu, kur pirkts, savādāk tiem būtu jāskaidrojas, kāpēc redz 45% dod Sašam, bet citam varbūt nē :D

0 0 atbildēt

Pašam nezcik reizes gadījies, ka rakstam teiksim ir 400+ un neviens mīnuss, te pekšņi kāds parādās. Iečekoju statistiku un redzu, ka tāpersona pēc kārtas maniem labākajiem rakstiem sāk mīnusus bliezt.

5 5 atbildēt
JR avatarsJR

Hah,ja godīgi amizanta situācija ar mīnusu licējiem. emotion :D

0 0 atbildēt

es nopirku vienu tomātu un tagad esmu miljardiers, pamēģiniet. nebeidzamie tomātu krājumi emotion

0 0 atbildēt

Es gan lieku tikai plusus, pat ja raksts pelnījis mīnusu, nav vērts likt labāk neko (cent

iba arī ir kaut kā jāatalgo) emotion

0 0 atbildēt

Cik apmēram izmaksā gruntēšana un krāsošana mājas apstakļos?

0 0 atbildēt

klau, Saša, a nav tā, ka tie ''draudzīgie'' spoki vnk izmanto tavu draudzību, fanātismu un noteikti arī daļu resursu, lai na haļavu uz tava rēķina uzklīmētu  savu autiņu? lai arī nezinot visus apstākļus un nianses, stipri jau nu aizdomīgi rādās tā lielā spoku atsaucība brāzties pie tevis ar saviem ierūsējušajiem vāģiem, lai tu visu dari un rādi. servisā tomēr par to jāmaksā dievišķas naudas, bet tu to visu teju pa draugam saveido. es par to ta nospriedu, kad tavā garāžā sāka piekāpt viens kadrs ar niku MJ. vrb tā ir tikai mana nepatika, bet divkosis un izmantotājs vismaz pa spokiem viņš ir normāls. 

P.S. uz tiem mīnusu licējiem nereaģē un, nedod dieviņ, vairs neraksti tādas vēstules - ''izskaidro, kāpēc un blablabla''. vnk liec ignoru un viņiem apniks. ja parādīsi, ka tevi tas satrauc, vini tev uzklups kā maitas putni, jo viņu lielākais prieciņš ir kādam bendēt garīgo tāpat vien. laikam pašiem dzīvītē maz laimes. katrā ziņā,  veiksmi cīniņos ar tiem žēlīgajiem cilvēciņiem! :)

2 2 atbildēt

nezinu kas smiekligak, tas ka pazistama seja " minusu" liceja profila, jeb tas, ka shi seja varbut nemaz nezina par savas bildes celju? :D

0 0 atbildēt

Mīnusus liek mazgadīgie līkroči, ibio. 

Saška, aizbraukt pie Tevis un uztaisīt ēst, kamēr Tu ņemies ap autiņiem? Piereizes iemācīšu alu vairumā "kapāt".

0 0 atbildēt

Respekts par akrobātiku, vienkārši, bet iedvesmo. :) Kā tad sanāk, beigās visa virsma ar grunti tiek noklāta vai arī tā arī paliek tikai virs špakteles utt?

0 0 atbildēt

izmanto print screen emotion

0 0 atbildēt

eh, un es cereeju, ka buus raksts par autotjuuningu! a izraadaas, tikai pazheelojies ka viens taads un viens shitaads. nakoshreiz gan uzraxti par autotjuningu!

0 0 atbildēt

dēļ kam skatīties uz tādiem muļkiem, kuri liek stulbus mīnusiņus, viņiem vienkārši skauž, ka tev sanāk labāk nekā viņam, un tev ir vairāk plusu !

0 0 atbildēt

tu bez mitas mīnuso, jau kuro nedēļu, nekas cits neatlika ja tik tups esi.

1 1 atbildēt

Ko tu ar to gribi panākt

0 1 atbildēt

visus atradīšu un visiem salikšu mīnusus! emotion

3 4 atbildēt

Viens labs priekšlikums ir speciāla ziņošanas vietas izveide par šādām personām. Tiklīdz kādas 3 personas nosūdzētu vienu un  to pašu mīnusotāju, tā viņu varetu dzēst no spokiem.

4 5 atbildēt

Uzreiz izdzēst būtu pārāk bargi, bet vismaz brīdinājumu, ka tā nav smuki darit gan iesākumā derētu, nevar visur valdīt visatļautība.

4 6 atbildēt

Protams ne man vērtēt, bet bezjēdzīgā mīnusošana daudziem krīt uz nerviem, tādēļ arī pacēlu šo jautājumu. Katram jādara savs darbs, to kas labāk padodas, bet atvaino, mīnusošana bez pamata, tas nav darbs.

3 6 atbildēt

Ko tu te sūdzies? ej pie psihoterapēta un stāsti par savām problēmām...

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »