local-stats-pixel fb-conv-api

Amerikāņu mūziķis Gswish izlaiž savu debijas albumu ''Cloud Balling''1

Šī gada 1.janvārī, mūzikas cienītājus pārsteidza mākslinieks Gswish, kurš izlaida savu debijas albumu ''Cloud Balling''. Albums ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Gswish pilnais vārds ir Gabriel Zavala un viņš nāk no Kalifornijas. Viņa elki ir tādi mūziķi kā Mac Miller, Quavo, Drake un citi. Mūzika ir viņa hobijs un sapnis vienā un viņam patīk gan to radīt, gan tajā klausīties.

''Cloud Balling'' ir viņa projekts, kurš sastāv no 10 skaņdarbiem. Albumā ir tādas dziesmas kā ''Band Man'', ''Motions'', ''Trapping'' un vēl. Katram šis albums ir jādzird pašam - tas tiešām ir lielisks!

Pērn viņš septembrī izlaida savu debijas singlu ''Goon'', bet oktobrī vēl vienu dziesmu - ''Cruise Control''. ''Cloud Balling'' ir viņa pirmais projekts šogad un debijas albums.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Gswish dziesmu ''Trapping'', kas ir daļa no viņa jaunā albuma. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem, lai uzzinātu vairāk par viņa jaunumiem un viņu tādā veidā nedaudz atbalstītu. Lai to vieglāk izdarīt - atsauces vietā esam pievienojuši linku uz mūziķa Instagram profilu. Vari doties un piesekot viņam!

Gswish dziesma ''Trapping'', kas ir daļa no viņa albuma.

21 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv