local-stats-pixel

15 mazas pazīmes, ka tu kādam patīc5

66 1

Bieži vien pieaugušie atgriežas pie pusaudžu uzvedības, kad viņiem ir simpātija. Mēs varam likt draugiem dot mājienus, pavadīt laiku grupās vai izmantot rotaļīgus tekstus, lai novērtētu interesi. Tomēr jūs varat apiet visas šīs spēles, iemācoties atpazīt pazīmes, kas liecina, ka jūs kādam patīkat.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
66 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 200
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

😊

3 0 atbildēt

lielākā daļa no šīm lietām cilvēkam nostrādā stresa situācijās pat tad, ja tuvumā nav neviena cilvēka vai ir viena dzimuma cilvēks. arī man

3 0 atbildēt

Propānbutānganda jo sievietes arī zin par šo rakstu un tāpēc viņas pielāgojas un nedara tā, bet gan savādāk, piemēram nevis maigi pieskaras kaklam bet gan brutāli skrāpē viņu jo viņas ir losenes un stulbenes un debīlas kuces un arī pi*araskas un kroplenes un arī protams šmaras un viņas domā, ka kādam no tā sacelsies pi*pis gaisā kā madafaken raķete or some shit. Tāpēc es saku dabon naudu pis kuces jo viņas ir stulbas losenes kuras ir tizlas un atpalikušas narkomānes kurām vajag durties un viņas domā, ka saņemt elementus ir taisīt naudas gājienus. Tāpēc kuces ir stulbas maukas, bet ja viņas ir gudras viņas saņem naudu. Raksts galīgi smird un nepatīk. Kucesdēli mūsdienās nezin, ka kuces grib tikai scamot tevi nost no taviem sūdiem kurus tu ļoti mīli un viņas ir frustrated meņkotājas, labāk nelaist iekšā salonā, tas nekas, ka krēsli ir tumši, tik un tā meņku sula iesūksies iekšā un tur arī paliks.

0 0 atbildēt