local-stats-pixel fb-conv-api

10 valstu iedzīvotāji dalās ar kaitinošākajām lietām par tūristiem21

442 2
442 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Domāju, ka pirms dodoties uz attiecīgo valsti, der izpildīt testu par tās valsts ieražām un specifiku. Un nedoties uz turieni, iekams nav vismaz apmierinoši. Par tūristiem mūsu valstī sliktākie ir angļi un krievi. Angļus ir kārtīgi jānoteš, lai viņi saprastu, ka nav pieklājigi uzvesties kā dzīvniekam un uzmākties visām meitenēm pēc kārtas. Savukārt krieviem lieku reizi jāatgādina ka PSRS ir vēstures mēslainē, Latvija vairs nav RUS guberņa, lai kā Savickiem, Lembjiem, Ušakoviem un citiem gribētos domāt, un ar viņiem jārunā angliski.

33 1 atbildēt

Tūristiem, kas viesojas pie mums, vajadzētu saprast, ka neesam kaut kāda daļa no krievijas un, ka šeit ir tikai viena valsts valoda- LATVIEŠU.

14 1 atbildēt

Austrija -

Austrijā nav ķenguru.

Austriešus ļoti kaitina tas, ka viņus jauc ar austrāliešiem.

8 0 atbildēt

Tūristi ir kā mēris un ja viņi neienestu brangu naudiņu attiecīgās valsts kabatā tad noteikti būtu aizliegti ar likumu!!!

7 1 atbildēt

Ar Iiriju nav tik traki. Ja saprot anglju valodu, kaut kaa var iztikt, E vietaa sakot A un vispaar neizrunaajot dazhus liidzskanjus. Bet VELSA.... Tas gan ir murgs.

5 0 atbildēt

Aha, par tiem ielu beerniem trakums gan. Marokaa un Tunisijaa tie pat sviezh ar akmenjiem, ja nedod neko. Ne jau man turklaat, bet draudzenei - vinja taada labsirdiiga izskata. No manis raustaas, jo speciaali iemaaciijos dazhus izteicienus pa vinjeejam, plus franchu valodu tak arii zinu. NO problem.

4 0 atbildēt

"Īrija

- Izskatās, ka neviens tūrists nevar pareizi pateikt nevienu vietas nosaukumu Īrijā" vot paprovē Igaunijā no lapiņas nolasīt adresi. Pat šo krievi nesaoratīs letiņa izrunu🤣

4 0 atbildēt

''Cilveki šeit ir atvērti, pieņem dažādas kultūras un labprāt palīdz, bet ja tu iesi pa velosipēdistu ceļiņu, tevi nobrauks.'' 😅nice, nedrīkst braukt uz Nīderlandi

3 0 atbildēt

Oslo nav parak talu uz dienvidiem, jo es tepat latvija redzu ziemelblazmas

3 0 atbildēt

Šķiet, ka ceļotājs un tūrists ir dažādi dzīvnieki

Es esmu ceļotājs

3 0 atbildēt

Jā, cilvēki nav īpaši gudri, lai gan katrs uzskata, ka ir pārāks par citiem.

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍 Labs.

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Latvija --atrakcija mūža garumā --mīzt uz Mildu, un drāzties ,atspiežoties pret to.Vietējie sajūsmā.

0 1 atbildēt