local-stats-pixel

LV krāpnieki!49

Nolēmu izveidot rakstu/aptauju/apskatu par Latvijas krāpniekiem uzņēmumiem. Tāpēc lai viens otram pastāstītu no kādiem džekiem izvairīties un ar kuriem prātīgi!
Vai Jums ir zināms kāds itkā nevainīgs uzņēmums, kas tomēr krāpj savus klientus? Man jā!
Pirmais ir IZZI internets! Man viņš visu laiku raustās- pazūd uz stundu, tad parādās, citreiz uz visu dienu pazūd un tik nākamajā parādās. Domāju, moš man tikai problēmas, nekā, arī citiem maniem draugiem ar IZZI tādas ir.
Mans čoms piezvanīja, pateica ka neiet nets (nosēdēja 12minūtes uz līnijas, jo visi operatori bija aizņemti- laikam daudziem neiet nets) un viņam pateica, ka nākamajā dienā varēs atbraukt meistars. Atbrauca, sataisīja, atvainojās. 2 stundas nets šancēja, pēc tam atkal neiet. Zvans uz IZZI- tikai rīt varēs atbraukt. Atbrauca- sataisīja, atvainojās. Pagaidām strādā.
Nākamais- taksometru firmas. Damn, viņi ir riktīgie. Nekad nebraukšu ar Riga taxi un tamlīdzīgiem- prasu taksistam Pie Alfas- pa tik un tik līdz centram aizvedīsi? Šis- jā! aizbraucu līdz Vecrīgai- šis prasa par 5 lati vairāk! saku- WTF? viņš saka- centrs bija jau Brīvības ielas sākumā, te ir vecrīga.
Es ja braucu, tad tikai ar Taxi Radio +, jo tur vismaz nečakarē ar cenām un nebrauc uz centru no Sarkandaugavas caur Zolitūdi.

Interneta veikals 220.lv- pasūtīju preci, samaksāju uzreiz ar pārskaitījumu, man atved preci un saka- nu davaj, tagad maksā! es WTF? es jau samaksāju ar pārskaitījumu. šis piezvana uz ofisu- nē, nav samaksāts. bļin, samaksāju vēlreiz un pēc tam bija jāiet uz ofisu pie šiem un jāčakarējas lai atdod to naudu ko maksāju caur netu atpakaļ. process bija garš, bet beigās dabūju savu naudu, tiesa, 2 nedēļas dzīvoju bez naudas.

Varbūt komentāros uzrakstiet savu negatīvo pieredzi ar līdzīgiem uzņēmumiem, pēc tam ielikšu apkopojošo rakstu ar topu- uzņēmumi, ar kuriem prātīgi.
Spocēni viens otram palīdz :)


42 3 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 49

0/2000
uhh... varētu izplūst! sāksim ar Lady taxy, kur laikam mana krāniņa trūkuma dēļ par braucienu no Deglava ielas līdz Minskas RIMi man noplēsa 4ls.. nu come on, ar SOSinieku vai Avoisu es no centra līdz Pļavnieku galam aizbraucu pa 4Ls. laupītājs ne taksis. bet nu, nekas nelīdzinās Pilsonības un Migrācijas lietu pārvaldei- 1. vai kurā tur šķērslīnijā. sāksim ar to, tu kā jau nezinātājs piezvani uz apkalpošanas cantrum. mums bija jāiesniedz ielūgums kkādam Ahmadam no ASV, jo nu , īsāk- nepilsonim, strādājošam ASV) . piezvanu uz klientu apkalpošanas centru- pajautāju, kā tam ielūgumam jāizskatās. Atbildēja: nekā- brīvā formā. Uzrakstiet būs viss ok. Nu neko, uzrakstijām. aizbraucām uz to ellē ratā šķērslīniju- protams, bija numuriņš, bet tas neko nemaina, 20 min smirdi tur tāpat. jo nu, visi entie dispečeri vai kas tur viņi ir sēž, kko ķiķina, spaida kompi nu- neko tautas valodā! beidzot glauns čalis tevi izsauc, aizej... rādi savu ielūgumu brīvā formā. protams- kas tas? mums ir noteiktā veidā jāraksta iesniegums. nevis brīvā formā! Iedeva lapeli kas un kā jāraksta, jo arguments- jūsu KAC teica, ka brīvā formā. Es noteikti pārpratu. Nu neko- laižam uz ofisu pārtaisīt. Nākamā reize- pieteikts numuriņš uz 17:00, tajā pašā KACā, jau laicīgi esam tur, lai neko nenokavētu. Viss ok, smaids pa visu ģīmi, kamēr redzam, kkas nav tā, visi kkā, tinās prom. Jā, izrādās vēlēšanas kārtējam mūdzim, kuram ar maniem nodokļiem maksāt algu- mēs šodien līdz 17iem, mums vēlēšanas. Nāksies iesniegt citreiz. Šodien sistēma jau aizslēgta. Arguments- paga, kapēc tam man deva numuriņu uz 17iem, ja jau no 17iem jūs nestrādājat, atkal nedarbojas. Viņiem sava loģika. Laizi pakaļu pilsonīt!
10 1 atbildēt
220.lv nahren lažu tirgo. Māsa mobīlo pirka - brāķis, iedeva citu. Ledusskapi pirku kopmītnei, pēc mēnešiem 4 vedu uz garantijas r*ntu. Draugam ar videokameru arī līdzīgi sūdi.
8 1 atbildēt
Nu par IZZI - jā , draugam uz mēnesi pazuda internets un viņi pilnīgi vienaldzīgi bija :DD . Nu vēl zinu , ka viasatā darbinieki kā tādi ir stulbi un neko nemākoši , kad viņiem zvana un prasa par problēmām , utt.
8 1 atbildēt
tie vel ir eņģelīši salidzinot ar Šķēli, Kalvīti, Šloseri, utt.
8 2 atbildēt
Man patīk raksta doma. Labs raksts. +
6 1 atbildēt
mana negativaa piredze VALSTS (ti kas seezsaimaa un ministrijas un tup pilii !!!)
6 1 atbildēt
Nu nez nav man nācies čakarēties ne ar vienu firmu,laikam veicas No 220 esmu pasūtījis vairākas reizes un vis ok. Ā vot tik ar Viasat,pieteicos vinju mājas lapā uz to komplektu PAGAIŠGAD un vēljoprojām gaidu
5 1 atbildēt
Atslēdzu sev IZZI televīziju. Pirms pusotra gada. Bet televīzija vēl jo projām strādā. Tas ir, man ir televīzija (48 kanāli) pa velti :)
5 1 atbildēt
lattelecom internets.. man biezi modeems rubaas aaraa .. nu taa ka paliek 2 lampnias degot.. esmu viniem zvanijs kaadas 5x .. 1x atbrauca un samanija to suudu kur vadi jaaspraiz un viss, bet modeems taa pat rubaas aaraa pat 3x dienaa.. un sie tik saka ka nodos zinutehnikiem un taa jau kaadus 6 meenesus gaidu..
4 0 atbildēt
artureek - es izdarīju pirkumu, sazvanījāmies un vienojāmies ka maksāju ar pārskaitījumu, ne jau es pats izdomāju ka vienkārši tāpat kādam pārskaitīšu naudu.
4 0 atbildēt
MCK pastāvīgi nav nets. Citreiz uz dienu, citreiz uz stundām..
3 0 atbildēt
www.antireklama.lv ir īstā vieta priekš šādiem tekstiem.
5 2 atbildēt
epg avatarsepg
nepiesauc nelaimi! :))
2 0 atbildēt
Man un dažiem draugiem ar Lattelecom netu ar bija problēmas.. Te ir, te nav.. TE ir, te nav.. nu tad sāku zvanīt uz Lattelecom. Visu laiku kā nebija - pazvanīju un kko sakruķīja... Tad jautāju pēc meistara. Atbrauca 2ivi jauni džeki un 5 minūtēs bija prom.. 1 mēn. gāja ideāli... Tad atkal sāka raustīties.. Atsūtija vēlreiz meistaru.. Meistars gados... Nosauca iepriekšējos meistarus par lohiem, jo salikuši kko ne tā kā vajag... Džeks 2ivas stundas noņēmās.. Vēl 10m neta vada iedeva, lai varam pārvilkt vadu kurš stāv jau pāris gadu! Tagad jau 2o mēnesi iet nets.. :)
2 0 atbildēt
vēl man ir pretendzijas pret Skūteru centru, negribas tagad tā gari stāstīt bet nu īsumā- biju nopircis rolleri (ne skūteru centrā) nu un tā kā tad uz to brīdi bija labas atsauksmes par viņu tad gribēju kko likt iekshaa, aizbraucu uz turieni prasu ko varētu tur uz4iniit shie saka ka varētu sporta variātoru likt, nu es uzprasu draugam kursh ljoti pieredzējis tajās lietās, vins saka nu ka jā tolka būs, nu shie tipo uzliek samaksāju 45ls braucu mājās nu jā ir rāviens ir krietni labāks un ātrums ar biski lielāks, nu aibraucu "atrādu" draugam nu vins izbrauc saka ka ok, nu atveram valjaa to variatoru- tur vnk kkas pieregulēts un ielikta viena shaiba :D un to principā varēja pa 5-10 ls izdariit :D Nu un vēl man tur paziņa iepirkās teica ka viņu atī tur izčaķarēja totāli :)
3 1 atbildēt
Auseklītis ..... visi mani sertifikāti pa lufti! :D
3 1 atbildēt
"Auto Plaza" (auto kondicionieru pārbaude un r*nts) Aizbraucu pārbaudīja + uzpildītāja = Viss kārtībā (samaksa) pēc 2 nedēļām vairs nepūš auksto gaisu. Atpakaļ pie šiem tie atklāj sūci, sataisa un prasa to pašu + 10Ls par r*ntu... Vienojos ka uz pusēm jo tak pat mēnesis nav pagājis.. Turpmāk tikai pie tiemkas dod garantiju (uz papīra)
3 1 atbildēt
Huh labi ka nepaņēmu IZZI televīziju (+ vel slikti līguma nosacījumi)
3 1 atbildēt
Ja pērkat apavus principā pa vienalga kādu summu, kārtīgi pielaikojiet, aplūkojiet preci pirms pērkat. Visas aplikācijas, kas jums no zābakiem nobirs, rotātie papēži, kuri nobružāsies, šuves, kuras atirs, būs radušās tikai un vienīgi "nepiemērotas kopšanas rezultātā, mitruma, nepiemērota izmēra izvēlēs dēļ" un tādā garā. Šajā ziņā likums ir tirgotāju pusē.
1 0 atbildēt
neiesaku iepirkties interneta veikala 1a. man saplisa laptopam cietais, bet garantiju neneema pretii jo redz man dators neatbalsta XP bet gan vistu :D sviests :D nekur kad pirku tas neparadijas ;)
1 0 atbildēt
« 1  2  3 »