local-stats-pixel

LV krāpnieki!49

Nolēmu izveidot rakstu/aptauju/apskatu par Latvijas krāpniekiem uzņēmumiem. Tāpēc lai viens otram pastāstītu no kādiem džekiem izvairīties un ar kuriem prātīgi!
Vai Jums ir zināms kāds itkā nevainīgs uzņēmums, kas tomēr krāpj savus klientus? Man jā!
Pirmais ir IZZI internets! Man viņš visu laiku raustās- pazūd uz stundu, tad parādās, citreiz uz visu dienu pazūd un tik nākamajā parādās. Domāju, moš man tikai problēmas, nekā, arī citiem maniem draugiem ar IZZI tādas ir.
Mans čoms piezvanīja, pateica ka neiet nets (nosēdēja 12minūtes uz līnijas, jo visi operatori bija aizņemti- laikam daudziem neiet nets) un viņam pateica, ka nākamajā dienā varēs atbraukt meistars. Atbrauca, sataisīja, atvainojās. 2 stundas nets šancēja, pēc tam atkal neiet. Zvans uz IZZI- tikai rīt varēs atbraukt. Atbrauca- sataisīja, atvainojās. Pagaidām strādā.
Nākamais- taksometru firmas. Damn, viņi ir riktīgie. Nekad nebraukšu ar Riga taxi un tamlīdzīgiem- prasu taksistam Pie Alfas- pa tik un tik līdz centram aizvedīsi? Šis- jā! aizbraucu līdz Vecrīgai- šis prasa par 5 lati vairāk! saku- WTF? viņš saka- centrs bija jau Brīvības ielas sākumā, te ir vecrīga.
Es ja braucu, tad tikai ar Taxi Radio +, jo tur vismaz nečakarē ar cenām un nebrauc uz centru no Sarkandaugavas caur Zolitūdi.

Interneta veikals 220.lv- pasūtīju preci, samaksāju uzreiz ar pārskaitījumu, man atved preci un saka- nu davaj, tagad maksā! es WTF? es jau samaksāju ar pārskaitījumu. šis piezvana uz ofisu- nē, nav samaksāts. bļin, samaksāju vēlreiz un pēc tam bija jāiet uz ofisu pie šiem un jāčakarējas lai atdod to naudu ko maksāju caur netu atpakaļ. process bija garš, bet beigās dabūju savu naudu, tiesa, 2 nedēļas dzīvoju bez naudas.

Varbūt komentāros uzrakstiet savu negatīvo pieredzi ar līdzīgiem uzņēmumiem, pēc tam ielikšu apkopojošo rakstu ar topu- uzņēmumi, ar kuriem prātīgi.
Spocēni viens otram palīdz :)


42 3 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 49

0/2000
Man IZZI strādā ļoti labi un stabili. Ir bijušas problēmas, ir grūti viņus sazvanīt, bet, ka sataisa, tad strādā stabili un bez problēmām jau vairāk kā gadu. Ātrums normāls.
1 2 atbildēt
labs
0 4 atbildēt
wanted
0 4 atbildēt
:D
0 4 atbildēt
nu tas ka tu 220.lv samaksaaki ar parskaitijumu uzreiz bija tava kluuda, jo kad tu veic pasutijumu uz epastu atnaak vestule, kuraa ir rakstiits, melns uz balta ka naudu uzreiz nevajag parskaitiit!
4 11 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
3 12 atbildēt
« 1  2  3 »