local-stats-pixel fb-conv-api

Rigas DINAMO un visiem parējiem hokeja faniem...1

10 0

Rīgas ''Dinamo'' hokejisti šodien aizvadīs piekto Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences pusfināla spēli, viesos tiekoties ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Balašihas MVD klubu, kas atrodas viena panākuma attālumā no uzvaras visā sērijā.


Šodienas maču Rīgas ''Dinamo'' pavisam droši var saukt par ''būt vai nebūt''. Būt nozīmē - vismaz vēl vienu spēli, turklāt savu līdzjutēju priekšā, pretējā gadījumā rīdziniekiem šī sezona būs beigusies. 

Tā abu komandu duelī būs trešā spēle Balašihā. Kā zināms, abās iepriekšējās pie uzvaras tika Latvijas izlases treneru vadītā vienība, kas uz Rīgu atbrauca, būdami priekšā 2-0. Četrās ''play off'' spēlēs (divas pret Maskavas CSKA) MVD līdz šim savas arēnas sienās izcīnījis tikai uzvaras, turklāt vismaz ar divu vārtu pārsvaru.Ar Rīgas komandu uz Maskavu nav devies čehu vārtsargs Martins Pruseks un kanādiešu uzbrucējs Maiks Iguldens, to sarunā ar TVNET apstiprināja kluba preses sekretārs Jānis Stepītis. Tāpat dinamiešiem būs jāiztiek bez Ģirta Ankipāna, kas turpina ārstēt lauzto rokas pirkstu.

Bet kopā ar komandu ir Sandis Ozoliņš, kurš nepiedalījās divās pēdējās spēlēs. Pagaidām gan nav skaidrības, vai kapteinis varēs palīdzēt. Trešo spēli pieredzējušais aizsargs izlaida, jo izcieta diskvalifikāciju, bet nākamajā nepiedalījās ārsta aizlieguma dēļ. Svētdien viņam tika veikta iepriekš operētā elkoņa tīrīšana, kas arī liedza iziet laukumā.


CERAMS VINNĒSIM.....

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

TIKAI RĪGA TIKAI DINĀMO

1 0 atbildēt