local-stats-pixel fb-conv-api

Piruetes māsters - Oļegs Sorokins9

80 0

Oļegs Sorokins ir viens no maniem mīļākajiem aizsargiem un ik reiz, kad redzu, ka viņš spēles laikā uzmet savu slaveno pirueti, tad zinu, ka mēs noteikti uzvarēsim! Daudzi no Jums droši vien domā, ka viņš galīgi nemāk spēlēt hokeju, ir garlaicīgs, vecs unj nesmuks čipmunks, bet katram jaw savs varonis! XD  Bet viņš ir smaidīgs cilvēciņš ar humora izjūtu! :)

OĻEGS SOROKINS

• Hokejists, pozīcija – aizsargs

• Dzimis 1974. gada 4. janvārī Rīgā

• Spēlējis gan viņpus okeānam, gan Somijā, Slovākijā, Krievijā, Latvijā, Dānijā, Austrijā, Zviedrijā
• Precējies, sieva Inga, dvīņi Edgars un Diāna un meita Keita Enija

• Patīk aktīvā atpūta, vislabprātāk spēlē futbolu

• Labprāt apmeklē dažādus koncertus  

Runājot par traumām, vai hokejistiem bieži ar ripu tiek izsisti zobi spēļu laikā?

Regulāri nē, bet katram hokejistam kādu reizi ir kāds zobs izsists vai nolauzts. Ar ripām vēl salīdzinoši maz, bet ar nūjām vairāk tiek zobi sisti. Man arī daudzi zobi ir nedzīvi un ir nolūzis zobs. Kamēr ir aktīva hokeja karjera, nav jēgas likt vietā, vismaz priekšējos zobus.

Ja esi veselīga dzīvesveida piekritējs, tad nedzer alkoholiskus dzērienus un nesmēķē?

Smēķēt es nesmēķēju, bet alkoholu šad tad iedzeru. Kolu un čipsus es neēdu, makdonaldā esmu vienreiz gadā. Tomēr sekoju sev līdzi, ko un kā es daru.

Kāpēc šogad nebiji Latvijas hokeja izlases rindās, kad mūsu puiši devās uz pasaules čempionātu?

Tas bija jau izlemts pagājušajā gadā, kad es teicu, ka nepiedalīšos vairs izlasē. Pagājušajā gadā biju nolēmis, ka Šveicē notiekošais pasaules čempionāts man būs pēdējais. Tā arī paliku pie sava viedokļa. Izdomāju, ka man būs labāk, ja es nebraukšu, lai jaunie puiši var droši spēlēt.

Vēl bez futbola Oļegam patīk apmeklēt dažādus koncertus – bijis gan uz Depeche Mode, gan braucis uz Tallinu, lai noklausītos un noskatītos Metallica koncertu, ko atzīst par kolosālu. Vaicāts, vai viņš ir smagās mūzikas cienītājs, Oļegs atteic, ka šo stilu patiesi izjūt vairāk nekā citus – "vairāk instrumentu iekšā", bet tajā pašā laikā nenonievā ne Backstreet Boys, ne Britniju Spīrsu. "AC/DC ir dziesma Thunderstruck – tur ir tāda kolosāla ritma pāreja dziesmas vidū, ka joprojām klausoties kaifā kratu galvu," atklāj hokejists. Šāds mūzikas stils esot tuvs hokejam, jo nereti skan ģērbtuvēs, piemēram, Somijā puiši klausījušies Metallica. Mazliet uzkurina emocijas. "Mašīnā dažreiz braucu pilnīgā klusumā – mierīgi, kaut ko domājot, ieklausoties ielā, mašīnās, visā apkārtējā," teic Oļegs. No pašmāju māksliniekiem viņš ir labos draugos ar prātvētriniekiem Jāni Jubaltu un Renāru Kauperu, un, spēlējot ārzemēs, ģērbtuvē pirms spēles Oļegs uzlicis tieši viņu disku. "Skudriņas sāk skriet, kad, ieejot ārzemēs veikalā H&M, dzirdu, ka skan Prāta vētras disks. Super! Viņi arī dara to, ko mīl!"

Stāstu par pirmo tikšanos ar savu nākamo sievu iesāk Oļegs: «Iepazināmies Sporta akadēmijā 1. aprīļa ballē, es biju pa hokeja jomu, sieva — riteņbraukšanā.» Šajā mirklī Inga iesmejas: «Viņš teica, ka ir hokejists, es teicu — april, april! Un tad viņš teica, ka ir Oļegs, bet es —april, april! Izdomāju, ka esmu Tatjana vai Aurora,» smejas Inga, «bet izrādījās, ka viņš tiešām ir hokejists un Oļegs!» Tālāk stāsta Oļegs: «Tā mēs tur dejojām un runājām, kā jau akadēmijā. Viņa bija iedomājusies, ka hokejisti ir tādi lieli, resni, bet es tāds maziņš, nekāds. Inga atkal teica, ka ir balerīna vai zemūdens boksere… Tas bija pirmajā kursā, mums bija kādi 18–19 gadi. Tā arī pēc diviem gadiem pirmajā martā apprecējāmies.»

80 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Man vienmēr ir paticis kā viņš paklanās pēc vārtu guvuma :)

10 0 atbildēt

kuram gan nepatīk Sorokina piruetes :D

foršs hokejists btw ;)

7 0 atbildēt

Hokejists uz goda!!! un par čipmunku viņu neuzskatu :D :D :D

6 0 atbildēt

SUPER!

6 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

Gribētos viņu vēl redzēt izlasē.Piruetes-VNK perfect :D

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt