local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es atmetu smēķēšanu.95

377 17

Nav noslēpums, ka ļoti daudz cilvēku smēķē, kas, protams, nav labi un ar to nevienam nav jālepojas.

Arī es pusaudžu gados agri sāku smēķēt, jo tajā laikā visi mani draugi to darīja, un man likās, nu kā es viens to tagad nedarīšu,nebūšu jau tas, kurš atkritīs no bara. Tā nu smēķēju kādus 3 gadus, pārvācos uz Rīgu, arī tur to turpināju darīt, līdz brīdim, kad sāku aizdomāties par to cik ļoti patiesībā kaitēju savai veselībai, un kādu naudu par to iztērēju. Tā nu es izdomāju mēģināt atmest šo kaitīgo ieradumu, sākumā mēģināju parastās cigaretes aizstāt ar elektronisko cigareti, tad sāku iet uz sporta zāli, un pamazām man arvien mazāk sāka gribēt smēķēt. Pagāja kāds laiks, un vairs nesmēķēju arī elektronisko cigareti, vairāk pievērsos citām lietām, un man pat nebija vēlme atsākt. Pašam sākumā likās neticami, ka to varu izdarīt, bet visu var, ja vien pats to vēlies.

Kopš nesmēķēju ir pagājuši 2 gadi, un tagad kad man apkārt kāds smēķē, tad pats saprotu, ka smēķējot ne tikai sev nodari kaitējumu, bet arī apkārtējiem, kuriem ir jāelpo cigarešu dūmi.

Ja arī tu esi smēķētājs, un lasi šo rakstu, tad zini, ka arī tu to vari izdarīt,galvenais ir gribēt un tad vajag tikai to īstenot, rezultātā pasargāsi savu veselību, un arī ietaupīsi naudu emotion

377 17 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000
Oooho
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »