local-stats-pixel fb-conv-api

Ar humoru par ... Latvijas PPM hokeja izlasi1

42 3

Mazs ieskats lielajā Latvijas PPM izlases spēlētāju lokā, sen neredzētajā sadaļā „Ar humoru par... ". Vēlos jūs iepazīstināt ar Latvijas PPM izlases labākajiem spēkiem uz doto brīdi, par viņu hobijiem, brīvo laiku, aizritējušo dzīvi līdz spēlēšanai Latvijas PPM izlasē un daudz citu interesantu sīkumu iz hokejistu dzīves līkločiem.

Gunārs Levitāns, centrs, izlasē spēlē ar 21.numuru, trenējas komandā HK Ložmetēji, kuru galvenais menedžeris ir pasaulē labi pazīstamais kapostsss, plašākai hokeja fanu auditorijai Gunārs ir pazīstams arī kā Mildas dēls. Jā, viņa māte, pazīstamā Milda Levitāne ir Latvijas tautas atmodas partijas dibinātāja, brīvmāksliniece, 1998.gada Latvijas sieviešu izlases pasaules čempione hokejā, tīra patriote, gluži kā viņas vidējais, no trijiem dēliem - Gunārs Levitāns. Par Gunāru runājot, dzimis Rīgā, bērnībā daudz ēdis vitamīnus, līdz ar to arī audzis liels un stiprs, kā jau centram pienākas. Skolas gaitas Gunārs atceras kā priecīgu un patīkami labi pavadītu laiku, apbižojot vājākos - malējos blakussēdētājus, iekaustot aizmugurē sēdošos - aizsargus, un ar mazām, melnām papīra bumbiņām apspļaudot krievu valodas skolotāju - Ņinu Vārtusardzi. Gunāra mīļākie spēlētāji hokejā ir - Atvars Tribuncovs (tēva draugs) un Jaromirs Jāgrs (arī tēva draugs). Jau no agras bērnības Gunārs Levitāns izskatījās pēc hokejista - mūždien izdauzīti zobi spēlējot ķēriņus ar lielajiem puikām. Atlētiskais augums 2.klasē, lika meitenēm kliegt aiz sajūsmas, un zēniem kliegt aiz bailēm. Ķiveri Gunārs sāka lietot pamatskolas laikos, bargajos ziemas apstākļos viņš rūdījās, nevelkot parastās cepures, bet lietojot tikai un vienīgi Latvijā ražotas ķiveres. Tas arī ir mazs ievads par Gunāra Levitāna bērnību. Ieskatoties Gunāra 3 istabu dzīvoklī Rīgas centrā, ar skatu uz Brīvības pieminekli, var teikt, ka Levitāna kungs dzīvo diezgan pamatīgi, un no sirds. Sarkanbaltsarkana vannas istaba, tumši ādas dīvāni, visur saspraustās nomierinošās sveces un hokejistu plakāti pie sienām, rada tādu patīkamu auru. Gunārs dzīvo kopā ar draudzeni Gitu, un diviem kaķiem - Piespēli un Metienu, kuri tāpat kā Gunārs un Gita, gaida savu pirmo atvasīti. Gunārs Levitāns ir liels šausmu filmu fans, klausās grupas - Pērkons, Līvi, Dzeltenie Pastnieki un solistu Aināru Mielavu, mīļākie ēdieni - salāti ar gaļas garšu, auto - dzeltens A-klases Mersedess. Gunāra hobiji ir kolekcionēt savu komandas biedru un draugu izdzertās Aldara alus pudeles, metināt, spēlēties ar kaķiem, un kad draudzenes nav mājās - Gunāram patīk gludināt veļu. Tas arī ir tāds mazmazītiņš ieskats Gunāra Levitāna dzīvē, ja jums gadās kādi nopietnāki jautājumi, droši sūtiet uz redakciju, un mēs jums sniegsim kādu plašāku interviju ar pašu Gunāru Levitānu.

Žanis Lebedoks, vārtu sargs, 1.numurs, dzīvo un strādā Čehijā, komandā RANGERS 75. Žaņa bērnība un jaunība bija diezgan haotiska, viņa vecāki tirgojās ar senlaicīgiem un reti sastopamiem viduslaiku artefaktiem, tādēļ arī nācās bieži ceļot un dzīvot daudz dažādās vietās, kaut arī galu galā, pirmajā oficiālajā PPM sezonā, Žani, no viņa vecākiem pārpirka jau iepriekš pieminētais čehu klubs, par simbolisku naudu - 1,165 884. Lebedoks daudz aizraujas ar datorspēlēm, tādām kā MU, CS, World of Warcraft, un citām līdzīga veida spēlēm. Bagāts Žanis nav, jo Čehijā viss ir dārgāks, un hokejisti no 3.Līgas nemaz tik daudz arī nepelna, bet tas nekādā veidā nav mazinājis Žaņa optimistisko skatu uz dzīvi. Dzīvo, šis jaunietis, koju istabiņā kopā ar vēl trim čehu kluba biedriem, lēnām apgūst čehu valodu, perfekti pārvalda latviešu, slovāku, krievu, angļu un C++ valodas. Dzimis Lebedoks ir Latgalē, zilo ezeru zemē, tolaik vecāki bija hipiji, un viņi vēlējās, lai dēls dzimtu brīvā dabā, un viņu vēlēšanās arī realizējās. Žanis daudz laika bērnībā pavadīja brīvdabā ar dzīvniekiem, tur arī attīstījās viņa reakcijas prasmes un asā redze. Žanis ir mierīgs un kluss jaunietis, klausās roka mūziku, mācās dejot stepu, pieprot ģitārspēli, un pagaidām „Žaņa vārdiem sakot" vēl nav atradis to īsto un vienīgo mūža mīlestību. Vēl daži fakti par Žani Lebedoku - mīļākā krāsa zaļa, patīk peldēt, pikoties un muzicēt, nesmādē alu (katru mēnesi pasūta 4 kastes alus no Latvijas labākajām alus darītavām) un lielākoties valkā lina auduma izstrādājumus.

Ēriks Grants, aizsargs, izlasē spēlē ar 2.numuru, pieder komandai HK DINAMO RIiGA (menedžeris - asersjd). Grants ir dzimis skaistajā Latvijas pilsētā - Cēsīs, kur arī pavadījis visu savu bērnību un skolas gaitas, kā arī Cēsis ir vieta kur Ēriks vēl joprojām arī dzīvo, kopā ar sievu Anastasiju Granti, un viņas vecākiem, kuriem pieder pašiem sava saimniecība nedaudz ārpus Cēsu pilsētas robežām. Ēriks ir samērā slinks saimnieciskajā jomā, visu mājās nepieciešamo izdara sieva Anastasija, gan uztaisa ēst, gan mazgā drēbes, gan labo iekārtas, gan remontē istabas, nu pilnīgi visu. Ēriks par to neuztraucas, jo visu dzīvi velta hokejam. Piemājas būdiņā, viņš katru sestdienu, pēc spēles, kopā ar kluba biedriem analizē iepriekšējās nedēļas kļūdas un pārrunā tās, zīmē jaunas shēmas, trin slidas, dzied himnu, un dara pārējās hokejam pienācīgās lietas. Ēriks agrāk vēlējās kļūt par uzbrucēju, bet sava slinkuma dēļ netika uz uzbrucēju treniņiem, jo tie sākās agri no rīta, taču aizsargu treniņi sākās normālākā laikā - sešos vakarā, tas nu arī bija iemesls, kādēļ Ēriks spēlē aizsardzībā. Mīļākā filma „Avatars", kuru Ēriks ir redzējis 5 reizes Cēsu kinoteātrī, un noteikti ies skatīties vēl. Mīļākā nodarbošanās, bez hokeja spēlēšanas, ir televizora pults meklēšana, televizora skatīšanās un televizora ieslēgšana/izslēgšana, atkarībā no garastāvokļa. Klausās Ēriks Grants Radio SWH, fano par grupu Aerosmith. Privātmājā, viņi ar sievu dzīvo otrajā stāvā, tur arī retu reizi Ēriks līmē kuģu modelīšus, un palīdz mācīties staigāt mazajam Ērikam Grantam Junioram. Ēriks pats atzīst, ka viņam ir laba humora izjūta, un tā arī ir, neviens cits komandā vai pat valsts izlasē tik daudz nejoko, un nezin tik daudz anekdotes par blondīnēm, jaunajiem krieviem un trīs dažādiem zvēriem, cik zina Ēriks. Tāds nu ir mūsu Latvijas PPM izlases aizsardzības balsts Ēriks Grants.

Ar to arī noslēdzas ievadraksts par Latvijas PPM izlases spēlētājiem, protams, ar humora piesitienu, ja jūs interesē arī citu spēlētāju privātās dzīves, un tāda veida raksti, tad komentējiet tos, un gaidiet nākamos.

 

Pievienojies: http://www.powerplaymanager.com/r15698

 

Autors:

http://ppm.powerplaymanager.com/lv/menedzera-profils.html?data=3051-cibinsh



42 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

👌

0 0 atbildēt