local-stats-pixel fb-conv-api

Vai atbalsti Ķīli sakarā ar mācību gada izmaiņām?76

165 6

cepamraksts

165 6 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

skolēni pret, tie kas tam jau garām - par :D

63 3 atbildēt

Manuprāt, nav vajadzīgs. Tāpat līmenis paliks tāds, kāds tas ir. Tie, kuri vēlēsies - mācīsies, kuri nē - nē. Jā, pirmā kursa sākumā augstskolā pats sapratu, ko man būtu bijis vajadzīgs vidusskolā cītīgāk apgūt, bet nu tā ir manis paša problēma un atbildība. Nevienu pie tā es nevainoju.

Čīkstuļi, nejēgas, muļķi bija, ir un būs. :) Pilnīgs ķīlis!

31 0 atbildēt

Ne skolotājus,, ne skolēnus šī ideja lielākoties neiepriecina.. 

Nedomāju, ka tas papildus  laiks ir vajadzīigs.nepavisam >.o

15 0 atbildēt

Bērniem vasaras priekus atņems xD, gribu redzēt, kā učuki noturēs skolā skolnieks jūnijā, to es čista gribu redzēt xD

14 0 atbildēt

kur variants '' man poh es 12''

13 0 atbildēt

Es domāju, ka ķīlis drīz varētu pazustemotion

12 2 atbildēt

Neredzu jēgu pagarināt mācību gadu, ja izglītības kvalitāte paliks nemainīga. Ir bezjēdzīgi vēl vairāk centies iekalt bērnam to, ko viņš nekad dzīvē nedarīs, lai gūtu iztiku. Piemēram kāda velna pēc matemātiķim ir jāmācās organiskā ķīmija? Pietiek ar to, ka zin pamatu pamatus. Ikdienā tev nebūs jāmeklē peptīdsaites un jānosauc visi tie sēra heksafluorīdi. Jākoncentrējās uz sistēmu, kur bērnam laicīgi ir jāizvēlās tas, ko viņš gribēs darīt, bet tajā pat laikā ir jādod iespēja tā teikt pārkvalificēties (par savu naudu, protams), tādējādi samazinot mācību priekšmetu skaitu un liekot padziļināti apgūt izvēlētos priekšmetus, kā arī dodot iespēju mainīt savu izvēli un viss. Bet tie, kuri nespēj pavilkt mācības tajā pašā vidusskolā, lai meklē darbu vai pārdomā savu dzīvi un mēģina vēlreiz.

10 0 atbildēt

Ja jau visi grib lai būtu tā kā citās valstīs eiropā tad jā. jo piemēram manā skolā norvēģijā skola beidzas jūnija vidū un sākas augusta vidū. ja taisās ievies ko tādu latvijā tad vajag arī brīvdienas sadalīt lai katru mēnesi būtu vismaz nedēļa vai kaut ā tā. http://www.bekkevoll.uskole.no/index.php?pageID=21&page=skoleruta te ir visas manas brīvdienas. un tad mācību sistēmu vajag mainīt. nu tas ir tā - lai skola visu laiku sāktos vienā laikā un beigtos arī vienā laikā. piemēram man skola vienmēr sākas 8:30 un beidzas 14:00. lai nebūtu tā ka piemēram vienu dienu skola sākas 8:00 un beidzas 13:00 bet nāošajā dienā skola sākas 8:30 un beidzas 15:00 .....

9 1 atbildēt

Pakārt aiz olām. emotion

11 4 atbildēt

Esmu zubrila, vienmēr eju uz stundām, bet jūnijā mani negaidīt emotion

4 0 atbildēt

Man žēl sava mazā māšuka, viņa vēl pat skoliņā neiet. Bet nu ja grib sačakarēt izglītības sistēmu, kurā jau tā strādā neapmierināti skolotāji par mazām algām, tad lūdzu - drīz Latvijā izglītība kā tāda nepastāvēs. Un kā ar 9. un 12. klasēm? Vispār visa vasara jāsēž skolā, vai šajā ziņā eksāmenu laiki tiks atstāti ap tādiem pašiem datumiem, lai gan tas nav iespējams, ka eksāmenu uzrakstīsi ļoti labi , ja pa gaiteņiem skraida sīki bērni.

 

Liekas, ka komentētāji - lielākā daļa - ir appīpējušies un nez ko tēlo. Ja ietu vēl skolā - tad te varētu redzēt savādākas viņu domas. Mošk pārtsājiet būt tādi krutie, nemaz tādi neizskataties...

4 0 atbildēt

Arguments pārāk intensīvas mācibas by Ķīlis neiztur nekādu kritiku - Es arī gāju skolā, turklāt 12 gadus, salīdzinoši labā Rīgas vidusskolā, un tur nebija nekas tāds, ko avarage skolnieks nevarētu izdarīt - nevajag fucking jūnijā smacēt bērnus skolās, it īpaši tad ja tam nav nekāda jēdzīga pamatojuma...

4 0 atbildēt

īpaši nerausta, bet skolēniem tā būtu traģēdija...

4 1 atbildēt

Es tik nesaprotu vienu, viņi vienkārši grib to mācību gadu izstiept? Ja tā, neredzu jēgu vienu un to pašu malt par mēnesi ilgāk.

   

Ja pārstrādā mācību programmu, vēl varētu apsvērt tādu ideju.

3 0 atbildēt

ja jau tgd skolā pavada vidēji skolā bērni pavada 7 stundas +/- kur nu vel to laiku + 2 mēnešus?

8 5 atbildēt

Nē, lai sāk pārkārtot izglītības sistēmu kā tādu, nevis pagarināt mācību gadu. Domāju, ka skolēniem būtu grūti iet uz skolu mūsu vasaras apstākļos.

2 0 atbildēt

Nez, tehnikumos un augstskolās arī jāmācās līdz Jāņiem un nekas neizturams tas nav, tāpat tur ir labi, ja dažas nopietnas stundas pa visu pēdējo mēnesi, lielākoties parādu kārtošana un nekas vairāk.

Viņš vismaz ir teicis, ka pagarinot mācību gadu, samazināsies stundu skaits dienā un ātrāk tiktu mājās. Tā kā strīdīgs jautājums.

1 0 atbildēt

Es labprātāk saīsinātu mācību gadu uz vienu mēnesi, kaut arī būtu vairāk stundu katru dienu.

1 0 atbildēt

Kur atbilžu variants - man vienalga?

Ķīlis raksta ar lielo Ķ !! Umņiks. 

Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.

5 4 atbildēt

Šaubos vai skolotāji tam piekri'tis, jo tādā veidā viņiem būs jāstrādā vēl ilgāk nekā tagad....

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »