local-stats-pixel fb-conv-api

Prognožu spēles rezultāti un uzvarētāji7

95 0

Hei, vakar noslēdzās PČ hokejā, kurā uzvaras laurus plūca Somijas izlase. Un veseli 5 prognožu spēles spēlētāji precīzi noteica spēles iznākumu. Jāteic, ka šis pasākums vien parāda, ka latviešu vidū ir daudz tādu, kas var pretendēt uz ekstrasensu statusu.

Paldies visiem, kuri piedalījās, kuri pievienoja savas prognozes un sīvi cīnījās par uzvaru. Pirmo trīs vietu ieguvēji mums un jums ir zināmi, atliek vien par tiem parunāt nedaudz skaļāk un uzkrītošāk.

Pirmo vietu ar 317 punktiem ieņem frajs. Visas prognožu spēles laikā viņam izdevās 5 reizes prognozēt precīzu spēles iznākumu, 38 reizes tika precīzi prognozēts uzvarētājs un 11 reizes tika prognozēta precīza vārtu starpība.

Otro vietu ar 312 punktiem ieņem Luize Eglite@speles. Visas prognožu spēles laikā viņai izdevās 5 reizes prognozēt precīzu spēles iznākumu, 44 reizes tika precīzi prognozēts uzvarētājs un 6 reizes tika prognozēta precīza vārtu starpība.

Trešo vietu ar 312 punktiem ieņem Aivisbe. Visas prognožu spēles laikā viņam izdevās 7 reizes prognozēt precīzu spēles iznākumu, 40 reizes tika precīzi prognozēts uzvarētājs un 6 reizes tika prognozēta precīza vārtu starpība.

Ar uzvarētājiem sazināsimies privāti, lai visiem foršs nedēļas sākums un lietussargs vienmēr pa rokai!

95 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Beidzot būs miers no paziņojumiem  emotion 

7 2 atbildēt

ja pirmie 34 būtu pusi no spēlēm minējusi nepareizi, tad es būtu pirmais  emotion 

4 1 atbildēt
Ja ne kanādas gols pret šveici 0.3 sek līdz beigām, tad es būtu trijniekā. Laikam tagad man jaienīst kanāda...
2 1 atbildēt

Man ir 49 reizes pareizi noteikts uzvarētājs/visvairāk/.Neviena precīza atbilde. emotion 

1 0 atbildēt
Meh
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt