local-stats-pixel fb-conv-api

Vai atbalsti Ķīli sakarā ar mācību gada izmaiņām?76

165 6

cepamraksts

165 6 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Par šito vispār mums ģeogrāfijas učaks stāstīja, ka vienalga skola jau strādā kamēr brīvlaiks, piemēram skolā vasaras brīvlaika sākumā ir eksāmeni, mūs vienkārši likt nebūtu kur tajā skolā emotion

0 0 atbildēt

Viņš nav ķīlis, bet gan cirvis

0 0 atbildēt

vajag pagarināt, bet vispirms jāiepazīstina ar plānu kas notiks ja pagarinās. stundu būs mazāk VISIEM un tātad arī mājasdarbu. programma būs atvieglota jo vairs nebūs viss jāsabāž 9 mēneōs neskaitot brīvdienas! uz skolu tāpat atņemot brīvdienas iet knapi 6 mēnešus un nebūtu nelaime ja skolu pagarinātu.

0 0 atbildēt

pagarinaat maaciibu gadu nav jeegas, ir jaapaarskata sisteema kaa taada, kas buutu elastiigaaka, tajaa zinjaa, kaa piem, pec kadas noteiktas klases buutu ne tikai eksaktaas un humanitaaraas klases, bet tas daliitu vairaak individuali, kaa jau te tika mineets, ka ljaut skoleenam izveeleeeties prieksmetus kas tiktu nemti padzilinaati, un tie kam buutu tikai pamati.

Lai gan, te jau ir jautajums, kadaa vecumaa tad so izveli varetu dot, kad mazi, tad jau neviens negrib nko macitites (atskaitos izneemumus), un vecaaki jau visus par inzenieriem un doktoriem gribees izskolot. taa teikt, koks ar diviem galiem.

0 0 atbildēt

Ah, tie 14% troļļi :D

0 0 atbildēt

Godīgi sakot, te pat vairs nav ko komentēt, viņam jau aizrādija par tik stūlbām idejām, vienkārši gaidām ķīļa  DEMISIJU brīvprātīgā veidā...

0 1 atbildēt

Stulbi, man nekadu problemu ar macibam nav bijushu , tiem,kas vel studee - tiem atvieglotakas macibas buus, nebus tik sakoncentreetas stundas, par paris procentiem mazak slodze - izkliedeetaaka, kaada vaina? 

1 2 atbildēt

Nabaga bērniņi :(

0 1 atbildēt

A man uzmīst! šogad beigšu augstskolu! :D Sīkie perdeļi, mācaties! :D

0 3 atbildēt

   Manuprāt, jau tagad bērniem darbadienas beigās ir pārāk daudz brīvā laika. Ja viņi visu savu vielu apgūs skolā, tad brīvais laiks tiks pilnīgi pa***ts par neko. Bērnam ir jāsēž mājās un jādomā, kā izpildīt mājasdarbus. Un, ja mājasdarbi aizņem tikai vienu stundu no skolas beigām (kas ir divos vai trijos pēcpusdienā), skolas viela ir par vieglu un nemudina bērnu attīstīt savu potenciālu uz maksimālu!

2 9 atbildēt

Protams, ka PAR xd Nākotnē  vismaz miers no bērniem būs vasarā vairāk xD

10 19 atbildēt

aptaujas veidotājs - muļķis. kas tie par atbilžu variantiem?? par tēmu runājot, pilnībā atbalstu ķīļa reformas.

1 11 atbildēt
« 1  2  3 »