local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!76

110 2

Ir pagājis viens lielisks posms SPOKU vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši tev! Pateicoties tavām aktivitātēm, SPOKI ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, SPOKI būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Pašlaik SPOKU mobilajā versijā esam izcēluši kategorijas, padarījuši intuitīvāku navigāciju un pievienojuši bezgalīgo skrollu. Cilvēku dzīves ritms kļūst aiz vien straujāks un nepatstāvīgāks, mēs tam pielāgojamies. Pašlaik SPOKOS no telefoniem sērfo 50%, bet no PC tikai 45%. Es domāju, ka nākotnē šis atrāvums palielināsies vēl vairāk. Lai nu kā, gaidīšu tavus komentārus, par uzlabojumiem SPOKU mobilajai versijai.

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem SPOKU virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti SPOKU lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt SPOKU virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē. Paldies tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

110 2 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Zini,kaut kā dīvaina izskatās tā prēmēšana. It kā labs komentārs,bet nopelnījis vien pāris plusiņus. Savukārt *smaidiņš* bez texta,droši pelna punktus,jo autors,ceļot savu reitingu,protams to noplusos. Tas bija sen,kad zāle bij zaļāka,saule dzeltenāka,kad,lai taptu populāram,nepietika at to,ka nopindzelēji matus zaļus,ievēri šnobelī riņķi. Vobščem,kad gāju skolā,mūs mācīja izteikties saliktos,paplašinātos teikumos, paužot savu viedokli,da par jebko. Man pie sēžamvietas tie cepumi,taču par interesējošu sev tēmu,gribas lasīt arī citu viedokli,nevis skrūvēt lapu,no augšas uz leju,kas pilna ar ar izstieptiem īkšķīšiem. Čuju,ka nav aiz kalniem brīdis,kad par īkšķi dos medaļu *Dienas komentārs* emotion 

15 0 atbildēt

izveidot spoki.lv mobilo aplikāciju. 

11 0 atbildēt
Opciju - esmu šo rakstu jau redzējis/lasījis.
10 0 atbildēt

Iesaku taisīt mobilo aplikāciju.

10 0 atbildēt

Sāk jau apnikt tā opcija, kad ielogojas, neesmu robots. Baigi vajag, lieka laika tērēšana...

8 0 atbildēt

Kad spēlētājs sasniedz jaunu līmeni,(tas ir,fantoms,gars,spoks u.t.t.)viņš dabū medaļu.(all credits to me).

7 0 atbildēt

Iespēja vērtēt galeriju komentārus.

6 0 atbildēt

Viss izskatīts, saprasts un pieņemts zināšanai:

1) Lietotāji grib redzēt kurus testus viņi ir pildījuši/izpildēijuši un kurus nav

2) Iespēja testos labot savu atbildi (nedomāju, ka to vajag)

3) katru nedēļu izsniegt balvas nedēļas spoks vai mēneša spoks vai gada spoks par rakstiem un vis vairāk rakstu skatijumiem un like

4) Iespēja vērtēt galeriju komentārus

5) Izdarīt tā, lai no telefona var taisīt testus.

6) Uztaisīt, lai pievienojot no mobilā telefona rakstu, var atvērt seifu.

6 0 atbildēt
Ktč man mobīlajā versijā nepatīk: Testus nevar taisīt Tās lielās reklāmas Nepatīk visi paceltie raksti, ko nevar izslēgt.
6 0 atbildēt
Varetu mobilaja versija automatiski saglabaties, piemēram, ik pēc 10 minūtēm, citādāk ir sanacis ja bilde nav pietiekami liela, lapa parladejas un viss progress ir zudis
5 0 atbildēt

Vai mobīlajā versijā nevar uzlikt to, ka redz aptaujas? Tolks no aptaujas, ja 50% lietotāju sērfo no mobīlajiem

5 0 atbildēt
Uztaisīt, lai pievienojot no mobilā telefona rakstu, var atvērt seifu.
4 0 atbildēt

Sadaļā jaunākie, arī redzēt TIKAI jaunākos un nekādus paceltos rakstus.

5 1 atbildēt

Lai savā profilā varētu redzēt, kurus rakstus esmu laikojis un dislaikojis.

4 0 atbildēt

Domāju, ka nedaudz nepareizi ir tas, ka ir opcija, kur raksta autors var izvēlēties, vai atļaut komentēt rakstu arī nereģistrētiem lietotājiem. Tā tad, tu izvēlies, ka negribi atļaut nereģistrētiem lietotājiem komentēt tavu rakstu, bet lieta ir tāda, ka reģistrētie lietotāji var komentēt, kā "anonīmi" kas viņus principā padara atkal par nereģistrētu lietotāju un man šī funkcija ir nedaudz nesaprotama. Sanāk, ka tu vari apiet šo funckiju ar citu funkciju emotion

Problēma ir tāda, ka ir ļoti daudz komentētāju, kas lamājās vai troļļo, utt. un parasti tas notiek slēpjoties, lai nebūtu jānes nu kaut vismaz kaut kāda maza morālā atbildība. Cilvēki arī raksta no vairākiem anonīmiem lietotājvārdiem, kurus viena persona var mainīt cik vien grib, radot masas efektus.

Es ierosinu šādu lietu: Ja par cilvēku, kuru ir saņemtas teiksim 3 pamatotas sūdzības par lamuvārdu lietošanu komentējot ar anonīmu lietotājvārdu, viņam varētu aizliegt komentēt kā "anonīmam" vai nu uz noteiktu laiku, vai pavisam. Kaut arī var vienkārši bez iemesliem uztaisīt rakstu autoram izvēles funkciju, lai var komentēt vai nu visi, reģistrēti un anonīmi, vai arī reģistrēti, bet ne anonīmi.

4 0 atbildēt

daily free cepumi. 

4 0 atbildēt

iespēju testos labot savu atbildi( piemēram ja netīšam uzspiežu uz atbildes kuru negribēju iesniegt) citādi kaitina tas ka nevar izlabot.

3 0 atbildēt

izdomāt kautko lai var redzēt kurus testus esi pildījis 

3 0 atbildēt

Iespēju labot rakstus neapgrūtinot jau tā aizņemtos adminus

3 0 atbildēt
Nosūtīt medaļas anonīmi…
3 0 atbildēt
« 1  2  3 »