local-stats-pixel

Mana depresija un izkļūšana no tās16

91 0

Šis raksts ir par manas dzīves 4 pazaudētiem gadiem. Par to, kā es uz visiem laikiem zaudēju daļu no sevis. Par drūmāko, bēdīgāko, bet arī ļoti vērtīgu daļu manas dzīves, kas iznākumā man ļāva attīstīties un kļūt pateicīgam par visu, kas man ir.
[Pirmo reizi publicēts 06.07.2024.]

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
91 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

Interesanti vai vismaz kāds izlasīja visu līdz galam. Man patīk lasīt, bet ..

10 1 atbildēt

Stipri par garu, bet izlasīju visu. Anonīmais raksts par privāto lidmašīinu arī nebija slikts.... Problēma ir tad, kad netiec ārā no vides ,kas Tev ir apkārt...Un LV, diemžēl tā ir realitāte, ja negribi braukt prom..

7 0 atbildēt

Lielisks raksts👍Lai izdodas viss iecerētais!

5 0 atbildēt

Ar atgriešanos!!!

2 0 atbildēt

Prieks dzirdēt, ka jūties labāk.

Vairākas reizes esmu pārlasījis, pārrakstījis šo komentāru, lai nebūtu pārāk skarbs vai uz savu pieredzi balstīts. Īsumā, paldies, ka devi ieskatu savā dzīvē, bija interesanti lasīt.

Taču man lasot radās iespaids, ka vēljoprojām īsti nezini, kas vēlies būt? Minēji, ka vēlējies strādāt avio nozarē. Tad biji ļoti bēdīgs, ka netiki, tad priecājies, ka vismaz tiki kaut kur. Nepazīstu Tevi personīgi, bet man pašam ir ļoti grūti ir nolikt sapņus skapī, ja es kaut ko vēlos sasniegt, es darīšu visu, lai līdz tam tiktu. Šajā jautājumā, darba devējam nav izdevīgi ņemt darbinieku bez pieredzes. Kā arī pieteikties uz simtiem vakancēm un netikt uz pilnīgi nevienu interviju ir, man šķiet, nereāli. Vai nu Tu pārvērtēji savu kompetences līmeni, vai arī pārspīlēji par skaitu. Katrā ziņā, mēs katrs esam savi laimes kalēji, nevaram 100% kontrolēt dzīvi un kur viņa mūs novedīs. Varam tikai censties uzlaboties un nepalikt uz vietas, personīgi, es arī UNI laikā nezināju kas no manis iznāks, bet es gāju papildu kursus, piedalījos bootcampos un beigās tiku strādāt nozarē, kurā vēlējos un strādāju vēljoprojām. Ceru, ka Tev viss izdosies.

0 0 atbildēt