local-stats-pixel fb-conv-api

Operētājsistēmu karš 201377

531 6

Vai kāds grib pakarot? Lai iet gaisā OS karš, tikai pirms tam izlasi rakstu - iespējams, atradīsi kaut ko noderīgu, lai argumentētu savu viedokli! emotion

531 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Drausmīgi nepatīk Android, šķiet ļoti neparocīgs, pašai ir windows phone. Vienīgais mīnuss ir tas, ka mazāk spēļu, bet tā ļoti patīk. Uz datora ierastais windows xp, atceros vecos, labos laikus, kad man vienai no pirmajiem pazīstamo loka bija xp, klasē jutos kruta :D:D

1 0 atbildēt

pff,mans win7 ir noformēts krutāk kā ios jebkad spēs izskatīties. reāli uz win var dabūt visu ko uz ios ,izskatu un iespējas + vēl labākas.

1 0 atbildēt

Vēl pirms pāris gadiem bija xp.Bija ļoti grūi pāriet uz win7, jo baigi biju iemīlējies xp.Bet nācās.

 

 XP emotion

1 0 atbildēt

Kā ar nelegālajām OS, vai tās arī ir iekļautas statistikā? Domāju, ka nē. Winda pašlaik izsitās, bet gan jau bezmaksas varianti lēnām pārņems maksas :)

1 0 atbildēt
Protams ka androids JB, kompī win 7. Vecākā laptopā nesen iemaniju ubuntu, nav ne vainas smuks, nekāda cakara ar draiveriem. Pasudigi ar progam:(
1 0 atbildēt

Es Win 8 nīdējus vienkārši nesaprotu. 

PC - Win 8.0

Viedtalrunim - Android 4.2.0

1 0 atbildēt

nu es joprojām lietoju xp uz portatīvā un abiem stacionārajiem, bet uz jaunākā portatīvā (jā man ir 4 datori) piespiedu kārtā nākas lietot win7 (xp neatbalsta biosu (un nav ne cita bios ne draiveri šim datoram priekš xp)) un ko es varu teikt? ir lietas kas ir labākas win7, bet kopsummā es tomēr labāk izmantoju xp.

1 0 atbildēt

PC - Windows 7 Ultimate x64. Telefons - Android 2.3.6. Skolā - Windows 7 Ultimate x64 un Windows XP Professional

1 0 atbildēt

Tagad kompim Win7 64. bit. ultimate, stūrī vēl stāv kaste ar 95to windowsu :D

Trubai JB 4.2

1 0 atbildēt

Windows 7 home premium (oriģinālais)

Android 4.1.2 :D

1 0 atbildēt

Uz mājas stacionārā Win7 Ultimate Sp1 kā primāro, bet Linux Mint 12 kā sekundāro, uz Laptopa Win Vista Home Premium kā primāro, bet Linux Mint 12 kā sekundāro. Kā Live CD izmantoju Backtrack 5 un uz telefona Android 2.3.5

1 0 atbildēt

Linux Ubuntu 10.04  un

Microsoft windows xp

emotion

1 0 atbildēt

pašam tagad stāv windows XP, lietoju linux ubuntu kamēr bijalietojams. Mēģināju mint instalēt bet kkas čakarējās. Tagad plānoju Archlin uzlikt.

1 0 atbildēt

A, man gan Win XP un esmu ļoti apmierināta ar šo OS - pietiekami ātra un pilnībā atbilst manām vajadzībām.  emotion

Win 7 un Win 8, kā arī Linux uzskatu par labām un lietošanā ērtām OS, tomēr, manuprāt, neviena cita OS nav labāka par Win XP... That's just my opinion.  emotion

1 0 atbildēt
Man ir Ubuntu. Tā kā man uz datora daudz nav jāstrādā, nav nekādu problēmu ar programmām. Ļoti ērts un vienkāršs. Uz telefona lietoju Android. Apple telefoni nepatīk.
1 0 atbildēt

 

Man laptopam Asus A55VJ - windows 7 ultimate 64bit (pirātiskais) mizšķiros par labu jaudīgākam laptopam nekā mazjaudīgākam ar win7/8 iekšā. Laptopam iekšas (i5-3210m turboboost 2,6ghz to 3,1, 6gb ddr3-1600mhz, gt635m 2gb vrams) bija jau dos uzinstalēts, ienistalēju win 7 bet tagad testēju win8 uz virtualboxa.

Telefons - HTC desire X android 4.0.4 ICS. Rootots un uzlikts cits roms.

Stacionārajam - Windows 7 Home premium 32bit, ar vienkodolnieku, nopirku ieliku atbilstošu videokarti pirms instalēšanas. emotion

1 0 atbildēt

Man uz portatīvā ir Windows 7 64 bitu, ar visu licenzi un utt, jo nāca līdz ar datoru. Telefonā Android, un mājas abos stacionārajos XP. Tie stacionārie datori ir veci, neko jaunāku viņi vinekārši "nepavilktu". Reiz brālis bija uzinstalējis LInux, precīzāk Ubuntu, gosh, man patīk tā programma, ne ar velti tās programmas moto ir datori cilvēkiem. Vizuālie efekti ir apbrīnojami. Bet - diemžēl, tā kā stacionārie pc mājās ir vecāku lietošanai, un viņi no Ubuntu nesaprata neko, nācās pārinstalēt atpakaļ uz XP.

1 0 atbildēt
Mountain Lion uz MacBook Pro un IOS iphonam, ipadam!
1 0 atbildēt

Sākumā izmantoju linux ubuntu un likās, ka bija daudz labāks par windows 7 jo tas bija ātrāks, bet uz windows 7 ir vairāk programmu un ari visas interesantākās spēles.

1 0 atbildēt

Datoram ir oriģināls Win7 Home Premium 64 bit. pie koda tiku pērkot ''vafeļu pannu'' un telefons ir Windows Phone 7.8. šo sūdu gan es ienīstu. nopirku reklāmas ietekmēts, jo toreiz piesolīja WP7 lielu potenciālu. 3 gadi pagājuši un Symbian pat ir sasniedzis vairāk šajā laika posmā.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »