local-stats-pixel fb-conv-api

Operētājsistēmu karš 201377

531 6

Vai kāds grib pakarot? Lai iet gaisā OS karš, tikai pirms tam izlasi rakstu - iespējams, atradīsi kaut ko noderīgu, lai argumentētu savu viedokli! emotion

531 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Izmantoju pirātisko Windows 7 ultimate 64-bitemotion

58 1 atbildēt

Windows 8 64biti. Nāca līdzi jaunajam kompim. Nemaz nav tik traki kā visi runā.

21 3 atbildēt

Linux izceļās ar to, ka tas atdodas tev pilnīgi par brīvu. Tādas ir tās lētās maukas emotion

18 3 atbildēt

TIEM KAM ANDROID    

Mazs prikoliņš - ejam 'Iestatījumos' , tad paņemam 'Par tālruni', sameklējam , kur rakstīts ' Android versija' un spiežam ātri vairākas reizes virsū.  Parādīsies bildīte, turam ar pirkstu - palielināsies un būs animācija. Tas tāds android sīkretiņš. Cerams, ka sanāca. emotion

13 1 atbildēt

Nekas, nekas, ar laiku W8 arī savu vietu topā ieņems, pagaidām vēl visi baidās pāriet. Ieskriesies un būs OK.

13 6 atbildēt

Win7 the best of the best!

12 5 atbildēt

Jau kādu mēnesi lietoju Windows 8, neko sliktu nevaru teikt, visas progas un spēles strādā un kompis slēdzas iekšā bik ātrāk (nepilnas 20 sek)

6 0 atbildēt

Tagad jau diezgan pailgu laiku lietoju Mac OSX un vairs nekādā gadijumā nevēlos pāriet atpakaļ uz win7 ;) Te jūt atšķirību, un pa tām programmām arī ir taisnība, bet nav tā ka neko nevar dabūt jo tas pats pirātu līcis piedāvā lielu daudzumu progu ;)

ā un vel gribēju patiekt to ka Mac OSX ir velviens labums, piemēram ja MAC izdod jaunu versiju droši drīkst apgreidot bez nekādām problēmām viss aiziet un lieto pašu jaunāko, nav jāuztraucās ka ir kkāds kreisais OSX uzlikts, atjauno un strādā tālāk :))

Un tie vīrusi tiešām uz šīs vides tikpatkā nav ;) Neviens ne skype vīrus ne pat tie mazie brīnumiņi :D

ā un jā, tirgoju 2vus MacBookus viens Parastais viens PRO :D Ja intresē Tad PM ;)

4 0 atbildēt
I avatarsI

Vispār jau esmu precējies ar Win 7 jau vairākus gadus un paspēju pat 2 veidus palietot, sākumā vecajam kompim bija ultimate 32bit(nelicenzēts, pēc cietā diska nāves licenzēts, bet ne jau par naudu:D), bet  tagad jaunajam kompim home premium 64 bit (oriģinālā operētājsistēma). Nezinu varbūt es kļūdos bet licenzētās versijas ir bijušas un ir daudz stabilākas. Pagaidām tuvakajos gados neplānoju pāriet uz citu OS .

2 0 atbildēt
Naakoshgad jau Windows 9. Bet es izmantoju windows 8.1 un android 4.4.2 uz telefona.
2 0 atbildēt

2x OSX

2x IOS7

1x IOS6

vel nav suudziibu, ja neskaita cenu :/

2 0 atbildēt
iOS un win7
2 0 atbildēt

Datoram - Windows 7 home basic. (nav pirātiskā).

Telefonam Androids.  Un asus planšetei arī ir Androids.

2 0 atbildēt

Windows 8, 64 biti.

Tiešām nav nemaz tik slikts ja kārtīgi izpēta.

2 0 atbildēt

Kas Jums, tauta mīļie, nepatīk windows 8? Pārmaiņas?  Windows 8.1 pamēģinam, ja nepatīk windows 8 standarts (var mainīt vairāk iespēju)

2 0 atbildēt

windows 8.1 pro 64 bit

windows phone 8

linux ubuntu

3 1 atbildēt

Pašlaik manā kontā tiek izmantots Mac OS X 10.9.1 (nav Hackintosh, Macbook Pro) un ļoti, ļoti retos gadījumos vecā datora Windows 8 Professional. Runājot par telefoniem, es pieturos lielāko daļu laika pie sava iOS 7, bet pa retam izmantoju otra telefona Android 4.3. :)

2 0 atbildēt

nopirku jauno portativo pa 400ls bez operetajsistemas (Asus K55VD) kas bija letakais un jaudigakajs variants ja negrib pirkt Acer kurs nebus tik izturigs un uzticams ( portativajam i5 un nvidia G610M ar 2gb) protams taka portativajam virsu staveja dos uzliku piratisko Win8 ultimate 64-bit un iet perfekti, nesaprotu ko cilveki cepjas par vinu. Metro ui portativajam loti labi izskatas un ari funkcione. un tiem kam tas nepatik varu pateikt ka viss notiek caur desktop interfeicu. 

2 0 atbildēt
Windows XP pats labākais, žēl, ka uz pasaules ir tik daudz idiņu kuri noticēja, ka xp beidz pastāvēt un apdeitu vairs nebūšot!
1 0 atbildēt

nu es joprojām lietoju xp uz portatīvā un abiem stacionārajiem, bet uz jaunākā portatīvā (jā man ir 4 datori) piespiedu kārtā nākas lietot win7 (xp neatbalsta biosu (un nav ne cita bios ne draiveri šim datoram priekš xp)) un ko es varu teikt? ir lietas kas ir labākas win7, bet kopsummā es tomēr labāk izmantoju xp.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »