local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

Labi, neko neteikšu par iphone, taču jau gandrīz 2 gadus lietoju iPad3 un tas ir labākais pirkums kāds bijis datortehnikas ziņā, viss iet kā pa sviestu, nekas nelago, ko nevaru teikt pa debilo andriiti, htc one s ir baigā lamata, lago viss kas var lagot, kaut arī telefons nebija no tiem sūdīgajiem. Esmu ipadu ari jailbreakojis, kas ari nerada nekadas jaudas zušanas problēmas, bet gan paver daudz iespējas. Takā andris mani ir pievīlis, diez vai vēl ņemšu tā atbalstītās ierīces..

0 0 atbildēt

Bet cilvēkiem patīk!

0 0 atbildēt

Lietoju nokia 8800 scirocco silver un man pietiek

0 0 atbildēt
Priekš manis mans Samsung ir perfekts iPhone nevar mainīt valodas un vēl daudz iemeslu kāpēc man iPhone nepatīk........
0 0 atbildēt
Var redzēta, ka neesi lietojis ar IOS darbinātu ierīci.
0 0 atbildēt
Palasot komentētājus par iPhone sliktajām īpašībām, vien šķiet, ka no tā telefona neko nesajēdz! *Mūziku no datora ielikt var *Valodu nomainīt var *Klaviatūras iespējas ir. Ātrā rakstīšana un autokorektors *Aplikācijas var atinstalēt(arī applikācijas, kuras ir telefonā un nav vajadzīgas, var izslēgt) Par ekrāna lielumu un tā izturību. Ideāls, lai noturētu rokās. Izšķirtspēja ideāla( piekrītu tiem, kas saka, ka nav vajadzīgs telefonsplanšets) * par izturību varu pastrīdēties. Man ir kritis n-tās reizes no liela augstuma, gan no zema, nekas nenotika, ekrānam ne skrambiņas..vienreiz neveiksmīgi krita un atsitās tieši ar ekrānu pret laminātu, ekrāna apakša iešķīda, bet turpināja strādāt perfekti, pat skāriena jutīgums plaisas vietā nebija mainījies) Vēl par lielu plusu varu nosaukt to, ka iPhone savā starpā ir bezmaksas SMS, zvani, videozvani. Sūti bildes un video. Nekā lieka un moderns telefons. P.S. Telefons jau nav domāts, lai mētātu pa zemi!
0 0 atbildēt

Vēl arī viņš viegli plīst!

0 0 atbildēt

Man ir bijuši abi un man labāk patīk ābolītis, nu vnk man labāk patīk ābolīši

0 0 atbildēt

Pats galvenais iemesls, kāpēc iphone ir sūds : man nav iPhone. emotion

0 0 atbildēt
Komentus palasot daži naži raksta , ka android ir liels un tapēc neerti. Tā ir pēdējā tufta, jo par piemēru ņemsim Xperia. Xperia ir liela ,bet tas ieliekums telefonu padara superpuper ērtu. Paņemot rokā Iphone liekas ka tu rokās turi mazu hu#ņu ar kuru pat SMS uzrakstīt nevar. Un tagad es saprotu ka pieej pie drauga un viņš smird, tas laikam tāpēc ka viņam kabatā Iphone
0 0 atbildēt

Nekorekti salīdzināt Android ar Iphone. Android šancē uz da jebkādām smart klausulēm - gan mazākām, gan lielākām, gan ekvivalenta Ai kā sāp fonam izmēra klučiem, turklāt iegrauztā ābola telefoni visu laiku ir tehnoloģiski atpalikuši nevis laikā, bet laikmetā.

Varētu jau teikt, ka neviens telefons nav slikts. Sliktas ir dažu muļķīšu klaji paustās iedomas, ka Apfel ir kaut kur priekšā citiem, ka tas ir izturīgāks, kvalitatīvāks un dod iespēju justies kā Dieva vidējiem pirkstiem. Diemžēl, aprobežotu un neinformētu cilvēku mums ir daudz, ka Volvo cirvja dizaina telefona ražotāji var rēķināties ar zombijveidīgo makiem, lai pārdotu lētus štruntus par n-kārtīgu uzcenojumu... emotion

0 0 atbildēt

Par to viņi prasa 600 EURO

0 0 atbildēt

Un vēl viens plus android telefonu īpašniekiem-ja Tev tukša telefona baterija, Tu vari izmantot jebkura cita android telefona lādētāju, ti, aizņemties no kāda, ja pašam nav līdzi. :))

0 0 atbildēt

8. ir pilnīgākais bullshits... Nekas nav jāmeklē itune veikalā, jebkuru dziesmu var iemest telefonā caur itunes.

0 0 atbildēt
Ej ****ti, iOS ir labaks ar vienkaršību un milzigais ekrans nenorij bateriju 2h laikaa
0 0 atbildēt

Nū neteiktu, ka Samzungiem dizains mainītos , kā sākās visi tie galaxy, tā viņi nāk ik pārdienu jauns modelis, kurš izskatās tāds pats, tikai izmēros savādāks :P

0 0 atbildēt

Vot ziniet kas ir besīgs androidiem? Tas, ka ir simts dažādu androidu versiju un programmu izstrādātājiem ir jāpielāgo proga katrai no tām (nevajadzīgas galvassāpes). Ar iOS viss ir chill, nav gļuku, jo katra nākamā iOs versija balstīta uz iepriekšējās, bet Androidiem gļuki lec visur kur var un nevar. Un mūžīgā dīkšana "kad būs android versija?"

0 0 atbildēt

nav , neiet :( 

0 0 atbildēt
Ja tev kas pretī maziem ekrāniem, ņem nokiu lumiu. Samsungs neizturēja pat kritienu uz grīdas, un tāekrāns kļuva par Pikaso darbu :D
0 0 atbildēt

Man nekad nebija ''normāls'' Android'. Bij skārienjūtīgais, kas ir ne Android, ne Apple. Bij Apple 3, bet viņš mani besīja emotion Tgd ir Ķīniešu versijas S4 (to gan gribu vnk izmest). Ar to es gribu teikt, ka mani kāda atšķirība kāds ir labāks? Vai tad esam mileonāri? Es nē.  Bet augstāk par 200 EUR atradīsies telefons. Jo ko nosaucu bij zemāk 100 EUR.

Tātad tgd pa plauktiņiem: ja telefons darbojas labi vai normāli, un ja negribas viņu izmest, tad kāda atšķirība?emotion Galvenais lai darbojas un lai negribas izmest 

0 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »