local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

Un un un un vēl tas, ka, ja vēlies "build an app" priekš iPhone Tev vajag MAC computer kas ir lielākais iemesls kāpēc ienīstu savu iPhone over Android. ^^

0 0 atbildēt
Idioti tā nav patiesība točna kaut kādi dauņi nesaprot neko kam domāts iphone un ko tas nozīmē
0 0 atbildēt
Iztērēji savu laiku lai risinātu problēmu, kas līdzīga tam, kas bija pirmais vista vai ola. Visiem ir gaumes, dažiem patīk spēja personalizēt, dažiem patīk tas, ka 12 reizes dienā nav jainstalē lietotņu atjauninājumi! Daudziem vienkārši ikdienā lielu lomu spēlē izvēle starp šiem ražotājiem - operētājsistēmām... Es pats par Iphone - paralēli lietoju android samsung soni LG u.t.t ar to saistīts dsrbs... Ja iedziļinamies šajā rakstā, tad kāpēc lielākā daļa iekārtu testētāju un to kas raksta tās saucamās atsauksmes paši lieto iphone!? emotion ub vienmēr visu salīdzina ar iphone!? emotion kapēc nesalīdzina ar lumia- windovs telefoniem...
0 0 atbildēt

Neesi lietojis iPhone nemaz, tas es neko sliktu nesakru par nevienu no telefoniem, vienkārši iPhone ir vienkārš un vairāk paredzēts cilvēkiem kam nevajag neko kā sms un zvanus. un par 8. ir pilnīgi garām, es pie iTunes pieslēdzot varu mierīgi mūziku iekačāt no datora iekšā.

0 0 atbildēt

Izlabo rakstu! 3. - ar iOS 8 var uzlikt jebkādu klaviatūtu, kas atrodama appstore. 2. - notification centrā var uzlikt nestandarta logrīkus. 1. - Lielākais iPhone ekrāns ir 5,5" (iPhone 6 Plus), iPhone 6 ir 4,7". 

0 0 atbildēt
Kur var tos klaviatūras dizaunus nomsinīt androidam?
0 0 atbildēt

Es gan vēl joprojām vazājos apkārt ar Nokia 6020 kabatā. emotion

0 0 atbildēt
Iphoni ir labi😕
0 0 atbildēt
Pats tu tizls...
0 0 atbildēt
Doma tel pa 150€ neizšķdis? Mans ir vsirakas reizes ticis zemē, vienigais ko esu dabujis ir lielā švīka uz plevītes.
0 0 atbildēt
Paskaidro sīkak?
0 0 atbildēt

Amm man pašam jau ilgu laiku ir Iphone un es nesūdzos principā telefons ir paradzēts galvenokārt lai zvanītu. Man darba telefons piemēram ir kautkāds huawei ar podziņām taču strādā labi! Būtu jāpriecājas ka vispār IR tas telefons!

Manuprāt tā katram ir brīva izvēle un tā nu nebūtu tā lieta kuru vajadzētu tagad apspriest!

 

 

 

1 1 atbildēt

5.- ir gan iespējams.

0 0 atbildēt
Man ir Nokia 3220 un, visi var man tikai pienest ūdeni.emotion Bačene tur nedēļu un sasniedzams esmu tikapat labi kā ar 5s.emotion
0 0 atbildēt

Reāli pats galvenais iemesls, produkta kvalitāte ilgtermiņā, nav pieminēts, un pie tastatūras maiņas, vnk varēji pieminēt, ka android lietotāji var darīt ko vēlas, pat visu programmatūru pārtaisīt kā vēlas.

0 0 atbildēt

Pirmais manā izpratnē ir pluss iPhonam. Pašlaik lietoju iPhone 4s, un es viņu no tēva paņēmu, lielākoties dēļ tā, ka viņu var normāli ielikt kabatā un zvanot nav sajūta ka turi pie auss planšetdatoru. Pārējiem var piekrist. Mans saptnis- Soni Z5 Mini.   emotion  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nu jebkadas sakacatas dziesmas var iekopet itune un pec tam apdeitot telefonu un tur paradas. Man ka slinkim iphone labaks jo vismaz varu but dross ka manu telefonu neuzlauzis. Ja androidu var jebkurs parprogrammet tad domaju klat tavai informacijai var tikt daudzi. Kaut ari esmu dzirdejis ka jaunakajiem samsungiem ir uztaisits tas pats kas iphone. Latvija vel viegli tur nelegalo ta nekontrole un tik kaca un kope telefona un datora. Arzemes ir savadak. Esi ka zem mikraskopa. Viss tiek filtrets. Ka te viens teica zemak iphone tas vairak tajiem kam patik vienkarsi viss un nevajag pasam neko darit. Androids tas tads eksperimentiem. Man liekas ar apple datoru un parasto pc ir tapat ka apple datora lieto ko piedava vini bet parastaja pc tur instale un parinstale un dzes un linuksu baz virsu un windowsu. Isuma sakot tada lieta kur ir kur izpausties. Ka ari tapec nepatik windows 10 jo windows sak ari visu ierobezot.
0 0 atbildēt

Re#arded user spotted, thank you for visit.

0 0 atbildēt
Drošvien pašam ir Iphone 👍
0 0 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »