local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

5.- ir gan iespējams.

0 0 atbildēt
Man ir Nokia 3220 un, visi var man tikai pienest ūdeni.emotion Bačene tur nedēļu un sasniedzams esmu tikapat labi kā ar 5s.emotion
0 0 atbildēt

Reāli pats galvenais iemesls, produkta kvalitāte ilgtermiņā, nav pieminēts, un pie tastatūras maiņas, vnk varēji pieminēt, ka android lietotāji var darīt ko vēlas, pat visu programmatūru pārtaisīt kā vēlas.

0 0 atbildēt

Pirmais manā izpratnē ir pluss iPhonam. Pašlaik lietoju iPhone 4s, un es viņu no tēva paņēmu, lielākoties dēļ tā, ka viņu var normāli ielikt kabatā un zvanot nav sajūta ka turi pie auss planšetdatoru. Pārējiem var piekrist. Mans saptnis- Soni Z5 Mini.   emotion  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nu jebkadas sakacatas dziesmas var iekopet itune un pec tam apdeitot telefonu un tur paradas. Man ka slinkim iphone labaks jo vismaz varu but dross ka manu telefonu neuzlauzis. Ja androidu var jebkurs parprogrammet tad domaju klat tavai informacijai var tikt daudzi. Kaut ari esmu dzirdejis ka jaunakajiem samsungiem ir uztaisits tas pats kas iphone. Latvija vel viegli tur nelegalo ta nekontrole un tik kaca un kope telefona un datora. Arzemes ir savadak. Esi ka zem mikraskopa. Viss tiek filtrets. Ka te viens teica zemak iphone tas vairak tajiem kam patik vienkarsi viss un nevajag pasam neko darit. Androids tas tads eksperimentiem. Man liekas ar apple datoru un parasto pc ir tapat ka apple datora lieto ko piedava vini bet parastaja pc tur instale un parinstale un dzes un linuksu baz virsu un windowsu. Isuma sakot tada lieta kur ir kur izpausties. Ka ari tapec nepatik windows 10 jo windows sak ari visu ierobezot.
0 0 atbildēt

Re#arded user spotted, thank you for visit.

0 0 atbildēt
Drošvien pašam ir Iphone 👍
0 0 atbildēt

Jau izmantoju Android ierīci, tā mani apmierina, es netaisos neko mainīt.

0 0 atbildēt

9. Tas jau nekas ka vienīgais ar ko piektais iphone ir liidzīgs pirmajam ir home pogas atrašanās vieta. 

2 3 atbildēt

Mans novērojums skolā jautājumam - kāpēc android, nevis iPhone

1. Nevienam nav naudas lai tādu nopirktu

2. Tevi heito, jo Tev tāds ir un meklēs 100 000 000 šādu un citu iemeslu kāpēc labāks ir android

3. Daudzi iespaidojas no šadiem rakstiem + iespējams nekad nav lietojuši iPhone ilglaicīgi (4s un uz augšu)

Nevienu nenosodu un nebraucu augumā, taču iesku padomāt pirms meklēt kādas vājības/ atšķirības starp kaķi un suni (tikai piemērs)

2 3 atbildēt

8 Fakts nav ritīgs:D Var no datora easy mūziku ievilt:D hah

1 2 atbildēt
Nu kapēc jūs tik ļoti inīstat iPhone? Nevarat atļauties tāpēc brūkat virsū? Un ko jūs piesienaties ekrāna izmēriem,priekš video un serfošanas,un SMS rakstīšanai tas ir perfekts,nekā visi Androidi kuri tieši dēļ lielā ekrāna ir jātur ar abām rokām,lai nenokrīt uz zemes.
5 6 atbildēt

 

LG tu vari pat nepieminēt, tas ir bagātiem cilvēkiem, kas var ik pēc pusgada mainīt telefonus, nenožēlojot ne sekundi ieguldītu tajā, telefona kvalitāte ļoti krasi samazinās pat tādā īsā laika posmā. Kas attiecas uz Samsungiem, tiem ātrdarbības laiks ir divi gadi, tad tie vairs nav spējīgi strādāt pie atjauninātās OS, jo nav tai domāti, un lietotāji ir spiest pirkt jauno. iPhone tas laika periods ir aptuveni 4 gadi.

0 1 atbildēt
Piedod, bet tu esi cirvis! Esi salīdzinājis 4. un 5. Iphone fotokameras? Esi redzējis, cik būtiskas pārmaiņas ir foto opcijās? Izklausās, ka tu Iphone pat rokās neesi turējis!
3 4 atbildēt

Nepiekritiishu par izmeeriem. Pasham tagad ir Galaxy S2 un ir pietiekami, bet liidz shim nesaprotu, kaapeec vajag tik lielu ekraanu, kaa S3 vai S4. Tas tak vairs nav telefons. Gribi lielaaku ekraanu, njem plansheti vai portatiivo. Tas vairs nav telefons, ja to nevar iestuukjeet kabataa vai dabuut aaraa no taas :D

0 1 atbildēt

Paņemot iphone vienkārši rokās, uzreiz saproti, ka tā ir kvalitāte. Nevis android milzīgie sūdi. :****a:

0 1 atbildēt

Izdomāju 11. iemeslu(bet iedomājies, ka to raksti tu) - iPhone man sirdsapziņā liek justies kā bomžukam, jo, lai kā es censtos, lai kādu darbu darītu, man nekad/tuvāko 15 gadu laikā, neizdosies sakrāt centiņus. :(

Aaaa, vo, 12. ar' ir(un atkal iedomājies, ka to raksti tu) - iPhone lika man iestāties pa policistu, jo skolā bērni, kam vecāki varēja nosponsorēt iPhone, mani apcēla un es vnm esmu gribējis varu pār nevainīgiem cilvēkiem, bet ar Android es to iegūt nevarēju, bet tgd es izbaudu "varu" ar savu Andrīti, būdams policistiņš.

0 1 atbildēt

Bērns! Ar bērnišķīgiem un tupiem argumentiem. Lika pasmaidīt, paldies! :D

1 2 atbildēt
I shit emotion
0 1 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »