local-stats-pixel fb-conv-api

TYSHER nāk klajā ar kārtīgu ballīšu dziesmu - ''Give Me Love''1

Tautu un mūzikas cienītājus ir pārsteidzis kāds jauns mākslinieks, kas rada sensacionālu un ļoti interesantu mūziku. Mākslinieks TYSHER 30.oktobrī ir nācis klajā ar dziesmu ''Give Me Love''. Tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Dziesma ''Give Me Love'' ir trīs minūšu gara un tai vairāk ir ballīšu un klubu piesitiens. Viņa jaunākais skaņdarbs ir pielīdzināms dažādu slavenu klubu dziesmām. Kārtīgs ballīšu skaņdarbs un dziesma, kas varētu patikt ik vienam.

Mūziķa TYSHER diskogrāfijā ir četri singli un tie visi izlaisti šogad - ''Run With You'', ''I Want You'', ''Spinnin' Around'' un šī dziesma - ''Give Me Love''. Viņa pilnais vārds ir Kevin Tischer, līdz ar to uzreiz ir saprotams kā radās viņa skatuves vārds.

TYSHER mūziķa karjera ir vien pašā sākumā, taču viņam iekš Spotify jau ir vairāk kā 10 tūkstoši ik mēneša klausītāju. Arī iekš Instagram tīkla, viņam seko vairāk par 500 cilvēkiem. Tā ir diezgan iespaidīga statistika un jāsaka, ka viņa karjerai ir potenciāls. Turēsim īkšķus par jauno censoni un atbalstīsim kopā!

''Give Me Love'' iekš YouTube platformas ir vairāk nekā 1800 klausījumu, tāpēc domājams, ka arī Tev šis skaņdarbs patiks! Piedāvājam noklausīties TYSHER skaņdarbu ''Give Me Love'', kā arī aicinām sekot mūziķa sociālo tīklo kontiem, lai par mūziķa jaunumiem un dziesmām uzzinātu pirmais.

TYSHER ballīšu dziesma ''Give Me Love'' - noklausies!

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv