local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Dr. Alphonsu nāk klajā ar dziesmu ''Are You Getting Fooled?''0

Šis gads ir bijis pārsteigumu pilns mūzikas industrijā. Šo industriju ir pavisam nesen pārsteidzis arī jauns ārds - Dr. Alphonsu. Mūziķis pavisam nesen nāca klajā ar singlu ''Are You Getting Fooled?''.

Dziesmai ir vairāk kā 4,2 tūkstoši klausījumu iekš Spotify un 4,7 tūkstoši skatījumu iekš YouTube dziesmas mūzikas videoklipam. Lieki sacīt, ka mūziķis ir nākamais ''upcoming'' reperis - tas ir diezgan pašsaprotami. Viņa dziesmās ir dzirdams talants, lieliska ritma izjūta un fantastiska melodija.

Mūziķa diskogrāfijā ir vēl četras citas dziesmas - ''The Age of Remote Controlled Zombies'', ''My Ass'', ''Cut Your Nails!'' un ''Bitches''. Mūziķis pirmo dziesmu izlaida 2019.gadā, taču popularitāti sāka iepelnīties vien šogad.

Vien pirms pāris dienām, tieši 7.novembrī, mūziķis nāca klajā ar dziesmu ''Cut Your Nails!''. Domājams, ka nebūs jāgaida ilgi līdz mūziķis nāks klajā ar pavisam jauniem skaņdarbiem. Jāsak vien audzēt fanu bāzi un slava viņu gaida!

Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Aicinām to noklausīties un sekot mūziķim sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par viņa gaitām.

Dr. Alphonsu dziesmas ''Are You Getting Fooled?'' oficiālais mūzikas videoklips.

12 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000