local-stats-pixel fb-conv-api

Kivičs un Skulme: 10 lietas, kuras palaidi garām, ja neskatījies šovu18

200 6

Tagad, kad viss ir atgriezies vecajās sliedēs, jo ir beidzies Kiviča realitātes šovs un parastajam latvietim ir jāizdomā, ko tagad darīt, ir pienācis laiks atskatīties uz to, ko palaida garām tie, kas šo šovu neskatījās.

Jāteic, ka nekas īpašs jau tur nebija. Daudz pī pī, parasto lamuvārdu, alkohola, pāļa runu un dziedāšanas. Strīdas visi pāri, tāpēc arī Skulmes un Kiviča vienīgais strīds ekrānos nebija nekas super iespaidīgs, lai gan es gribētu zināt, cik reizes tika pārfilmēta tā aina, kad Kivičs pālī spēra operatora kamerai. Neticu, ka ar pirmo reizi varēja trāpīt!

Īsumā - ja esi kādreiz skatījies vai skatījusies meksikāņu seriālus, kur Lupita uzzina, ka ir bagātnieka sen pazudusī meita, bet Horhe, ar kuru vēlies precēties ir tavs brālis, tad šis šovs ir tīrais nieks.

200 6 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Apbrīnoju, kā vispār skaties to mēslu!!!
12 0 atbildēt
Šķiet, ka Kivičam nemaz nav autovadītāja apliecība, jo ne reizi viņš nepiesēdās pie auto stūres. Varbūt reiz nokodis tiesības 😀
9 0 atbildēt

Ne reizi neskatījos šovu. ŠIE SECINĀJUMI IR LIELISKI! +++

9 0 atbildēt

Kivičs un Skulme: 1 lieta, kuru nepalaidi garām, ja neskatījies šovu - savu dzīvi!!!

6 0 atbildēt
Pēc šova nesapratu, ir vai nav tā Skulme stāvoklī..😂
6 0 atbildēt
Ļoti labi!
5 0 atbildēt

Neskatījos, bet šis ir labais...

4 0 atbildēt
😄😄
3 0 atbildēt

Jaaa,laikam man tomer piemit gaisredziba,sajutu sudu pa gabalu,televizija vel neprot smakas parraidit ,tatad deguns ,,ne pricom,, ...Ne skatijos ,ne skatos ,ne skatisos tadus s-shovus .

3 0 atbildēt

2 trako nama iemītniekI! Pretīgi izdzimteņi! 

2 0 atbildēt
Liene nemāk runāt, Liene vienmēr ķiķina!🍾🍾🍾🍾👍
2 0 atbildēt
Tas jun sen zināms jaunās atiecīnāS SEKSS IR HIPRSEKSULĀLS.. MUMS ARĪ BIJA8 -10 reizes dienā tas ir normāli...nezinu ar ko tu lielies. .starpcitu nesekoju jums... Domāju ka esat malači,ka dzīvojat kā paši vēlaties
2 0 atbildēt

divi klauni

1 0 atbildēt
Kāpēc neviens neieklausās Kivica teiktajā Uz jautājumu, šovs ir beidzies ko darīsiet tālāk? Kivica atbilde :KO LIKS, TO DARĪSIM!!! Tātad.. divi izvirtuli pilda pasūtītāja pretīgā prasības. No mī lestības tur nav ne smakas!
1 0 atbildēt
Kivičam ir slikta redze, jo FB Live vienmēr liek lai Liene lasa jautājumus..😎
1 0 atbildēt
1 0 atbildēt

Tak liekat viņiem svētu mieru. Kas tad nav savas dzīves, ka citiem jaucās dzīvē? Nu protams tā jau ir Latvija, kam patīk bāzt savus degunus citiem. 

0 1 atbildēt