apēdam visu sieru
sagatavojam bļodu, dēli, kartona gabalu, poda vāku, vai dajebko citu no kā jūs esat gatavi ēst.
apēdam visu sieru
sagatavojam bļodu, dēli, kartona gabalu, poda vāku, vai dajebko citu no kā jūs esat gatavi ēst.
piešaujam sāli.
vakaroni jau uzvārijušies
sametam uz šķīvja, uzlejam kečapu
un, ēdam.
starpcitu bija baigi garšīgi, tikai par daudz :D, unn labu apetīti
Nekad nebūtu iedomājis ka siers jāsarīvā pirms likšanas virsu un ka makaroni ir jāiemet vārošā ūdenī,es parasti paņemu makaronu pakā iemetu siera kluci un kečupu pat neispistu no pudeles un tik stmpāju iekšā
vajadzēja sākt ar lazanjas recepti, to varbūt visi arī nemācētu,.. btw kāds sakars ar koju variantu? 1.kārt tagad vasara, kojas tukšas, 2.kārt, kojās siers būtu deficīts, tā vietā kartupeļus piegrieztu.
Mēs kojās bieži tā gatavojām pēc lekcijām nu tagad 2 mēnešus varēs iztikt un ar septembri atkal sākt tā gatavot bet roltoni ir visātrākais kakaronu variants
tāds koju variants vnk lol
makaroni pa 1ls
kečups pa 1.5ls
un siers pa 5ls/kg
.nu tā pa lēto.vai tik tu nebūsi Andra un Aivara adoptētais dēls!?
Studentiem ir ūdens? Līdzšim dzīvoju pārliecībā, ka viņiem ir tikai alus un šņabja mikslis, no kā mēdz taisīt tēju.... ak jaunumi... :D