Par plusiņu diedelēšanu parasti lieku mīnusu,bet tākā man garšo šie salāti likšu plusu
Par plusiņu diedelēšanu parasti lieku mīnusu,bet tākā man garšo šie salāti likšu plusu
Es vārīto olu ielieku krūzītē un tad ar nazi bakstu kamēr ir smalkos gabaliņos - pavisam vienkārši un nav iespējas pirkstus norīvēt!
Ja taisa siera salātus liek klāt burkānus, tas tā.
Olas var ar speciālu tādu rīku, kurš ir apalš un tādi asmenīši, tādi kvadrātiņi, ar to var sasmalcināt.
Ķiplokiem ir arī speciālais rīks,lai tie būtu vienmērīgi.
P.S- man ir tāda pati krūzīte.
es personīgi pilnīgi visas sastāvdaļas, ieskaitot ķiploku un olas (arī sieru un burkānus) rīvēju uz pašas smalkākās rīves .Sanāk smuka viendabīga masa salātiem.
Olas dzeltenums nav līdz galam uzvārījies, un man opatīk vēl vārīts burkāns siera salātos. + nebūs
Besī, ka visur ir klāt tā ol.. Bet FAIL var redzētt, ka 11 bildē tev krūzē nekā nav :P