Mana mīļākā zupiņa. Ideja daļēji špikota no ''LIDO'' , kur pirmo reizi šo zupu nogaršoju. Garšo praktiski visiem, kas ēd veikala šampinjonus. tātad nepieciešams:
šampinjoni, kartupeļi, burkāni, kausētais siers, Vegeta
Mana mīļākā zupiņa. Ideja daļēji špikota no ''LIDO'' , kur pirmo reizi šo zupu nogaršoju. Garšo praktiski visiem, kas ēd veikala šampinjonus. tātad nepieciešams:
šampinjoni, kartupeļi, burkāni, kausētais siers, Vegeta
Izvelkam vegetu un kausēto sieru. vegetu pievienojam pie kartupeļiem un burkāniem (ne visu paciņu, protams. :D )
Tad sagriežam šampinjonus un uz pannas ar sviestu un pipariem
Parasti taisu, ko līdzīgu.Parasti ņemu gailenes.Burkānus gan klāt nelieku, varbūt pielieku kādu puķkāpostu.Bet paldies par recepti.Domāju, ka nākamreiz pamēģināšu ar šampinjoniem :)
bļin kā ieraugu Vegetu tā vemt gribas !
nu cik tauta var būt neizglītota grašvielās, ja atļaujas lietot šo ķīmijas huiņu pārbāstu ar E621
nu iemācies velns parāvis vienreiz pats sajaukt garšvielas !
mīnuss !
iepriekšējās receptēs patīkami pārsteidzi. Šeit norullēju līdz ieraudziju vegetu. Kas tā par padomju laiku domāšanu , tā tak nav garšviela bet ķīmisks draņķis. Kaut maximā var saprirkt optima trijstūra garšvielas par 15 kapeikām gabalā, būs 10x labāk par vegetu.
-