Eh, tik vienkārša, sen zināma recepte, un tomēr raksta autore ir pamanījusies salaist to nedaudz grīstē pirmkārt - pagatavošanas kārtība - protams, nav jau nekādas vainas šeit aprakstītajai, bet tas ir garākais un grūtākais ceļš. Konditorejas cehos siera radziņus taisa vienkāršāk - sarīvē sieru, kam pievieno mīkstu margarīnu, piemēram, cepšanai paredzēto margarību Eve ( sviests nav pats labākais variants, jo tas ir trekns, attiecīgi - jāliek vairāk milti, tādejādi tiek zaudēta izcilas garšas kvalitāte), tad vēl pievieno garšvielas - sāli un sarkanos piparus. NOTA BENE - izstrādājumiem ar sieru liek klāt tikai un vienīgi sarkanos piparus. Tā nu konditori ir pieņēmuši. Un tikai ar sāli radziņi ir pliekani garšā Kā nākošais darba solis ir samīcīšana -siera un margarīna + garšvielas. Kad tas viss ir dabūts viendabīgā masā, tikai tad pievieno miltus, nekādā gadījumā miltus nedrīkst likt ātrāk. Ja tā izdara, un kā ir minēts šajā receptē - mīklu ir grūti samīcīt, kā arī tā tiek samocīta, tādēļ ir nepieciešams reabilitācijas laiks ledusskapī. Atgriežoties pie klasiskās pagatavošanas apraksta - kad milti iemīcīti, mīkla ir uzreiz sadalāma gabaliņos un liekama iekšā krāsnī - 250 grādos uz kādām 15 min. Ak jā, piemirsu- proporcijas - 100 grami siers, 100 grami sviesta, 100-150 grami milti+ garšvielas pēc gaumes - sāls un sarkanie pipari. eh, ir dikti labi, ja ģimenē ir profesionāls konditors - visu zinu par kārumu gatavošanu