Autora bilde
sākam taisīt mērcīti ņemam miltus un tos pārkaisam pāri.
Autora bilde
kad milti apcepti kopā ar gaļu lejam klāt pienu un 2 karotes ar krējumu,
pienu lejam klāt tik daudz lai mērce iznāktu kā mērce.
sākam taisīt mērcīti ņemam miltus un tos pārkaisam pāri.
kad milti apcepti kopā ar gaļu lejam klāt pienu un 2 karotes ar krējumu,
pienu lejam klāt tik daudz lai mērce iznāktu kā mērce.
mērce gatava.
nu ka vis liekamais iekšā gatavs sākam krāmēt kārtas, bet pirms tam ieslēdzam cepeškrāsni lai uzsilst nu jā ,bet 1 kārtā apakšā iesaku likt kartupeļus.
nākamos liekam sarīvētos burkānus.
tad lejam mērcīti.
tad tomātiņus.
tad kartoškus un rīvētos burkānus.
tad atkal mērcīti.
nu ta pēdējot kārtu liekam uzberam garšvieliņas manā gadījumā tikai sāli pa virsu jo pie pārējām sastāvdaļām pieliku garšvielas.