local-stats-pixel

īss ceļvedis garšvielu pasaulē4

70 2

ai zināt, kā no vienkārša, augstās pavārmākslas niansēs neiesvaidīta cilvēka, kurš prot sacept kartupeļus vai izvārīt makaronus, kļūt par cienījamu kulinārijas autoritāti draugu un paziņu vidū, kam visi jautā receptes un padomus, kā to vai citu ēdienu pagatavot „tikpat garšīgi”?
Ļoti vienkārši – iemācieties lietot garšvielas!
Ja Jūsu vārītajā zupā peld vien trīs piparu graudiņi un lauru lapa, ja līdz šim pie kartupeļiem Jūs bērāt tikai sāli vai „Vegetu”, bet kanēli kaisījāt vienīgi uz ābolmaizes – aicinu Jūs nelielā ekskursijā uz Garšvielu karaļvalsti. Iepazīt eksotiskākus eksemplārus, nošpikot kādu oriģinālu garšvielu pielietojuma veidu, uzzināt, kā no tām izvilināt bagātīgāko un izteiksmīgāko aromātu buķeti, kā padarīt Jūsu gatavotos ēdienus par īstiem meistardarbiem.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
70 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

super līdzīgu rakstu jau kādu laiku meklēju, kautgan garšvielas es lieku tikai pēc garšas godīgi sakot teoriju un nosaukumus nezinu gandrīz nevienai mājās esošajai garšielai, tik pasmaržoju pirms pielikšanas.

p.s. garšvielu karalis viennozīmīgi ir čilli.

4 1 atbildēt

Nav tādas pētersīļu dzimtas! Ir Čemurziežu dzimta.Tāpēc fenhelis pieder pie čemurziežu dzimtas.

1 1 atbildēt

Izcils raksts.:)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt