Nepieciešams (2-4 personām):
• 0.5 kg liesas liellopa gaļas vai cūkgaļas;
• 10 vidēja lieluma kartupeļi;
• 1 bundžiņa zaļo zirnīšu;
• marinēti gurķi;
• aptuveni 250 g majonēzes;
• sāls, pipari un sinepes.
Darba gaita:
Izvāram gaļu un kartupeļus. Tad sagriežam gaļu, kartupeļus, marinētus gurķus salmiņos vai arī kubiciņos, kā nu kuram patīk. Marinētus gurķus liekam klāt pēc saviem ieskatiem, es personīgi liku aptuveni kādus 5-7 (3-6 cm) marinētos gurķīšus. Kad viss ir sagriezts, tad atliek pielikt garšvielas un majonēzi un visu kārtīgi samaisīt. Tas arī ir viss, pietiekami ātri, ja neskaita vārīšanas procesu, un vienkārši.
Labu apetīti!