Katliņa vāram kartupeļus.Tomātiem noņemam mizu. Sagriežam sīpolus un zivs gabaliņus.Cep karstā eļļā līdz sīpoli paliek zeltaini,pievieno lasi,tomātus un garšvielas.Cep līdz pazūd viss šķidrums (5-8min).Kartupeļus sastampā pievieno sviestu.Liekam ieeļļotā traukā viena slāni tad zivju masu un atkal kartupeļu masu.Virsū liek nelielas sviesta piciņas.Cep sakarsēta cepeškrāsni 200*С -30minites līdz sacepums paliek zeltains.Pasniedz karstu ar citrona vai laima daiviņu un olīvēm.
Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.
Sastāvdaļas;
Kartupeli 800g
Zivs 220g (lasis,forele)
Sīpols 1
Tomāti 300g
Sviests 50g
Cukurs 1/2 tējkarotes
Sojas mērce 20ml
Timiāns1/4 tējkarotes
Sāls