21

 574  1

Šoreiz veidošu torti ar zemenēm, jo ir zemeņu laiks.

Absolūti nepretendēju uz ekstra klases pavāra titulu, esmu parasta saimniece virtuvē ar nelielu slinkuma piedevu, jo pēc manām domām- veidot kulinārijas meistardarbus 10 stundas, lai izbadējies ciemiņu bars to iznīcinātu 1 stundas laikā ir ne tikai nepraktiski, bet negodīgi pret mani. Tad jau labāk izmantot diplomētu speciālistu pakalpojumus. Nebūs sabeigtu nervu, produktu un būs ēdams.

Tad nu ķeramies gatavošanai klāt!

Nepieciešams tortes biskvīts, nopērkam veikalā gatavu, ja nevaram nopirkt, tad cepjam: proporcijas 1 ola:1 ē.kar. cukura:1ē.kar.miltu.

Zemenes bļodiņā, 200+100 g cukurs, 1 ē.kar. želatīns, 2 olas, 300-400 g. saldais krējums, citrons, lētā tumšā šokolāde un kaut kas dekorācijai (konfektes, pāris cepumi, marmelāde, ogas utt.)

Komentāri 21

0/2000
Es gan būdams bērns mīlu šiverēties pa virtuvi un kūkas nepērku, bet visu pati. :) Šis ir slinkais variants.
 12  0 atbildēt

Ja tu vēl izmantotu latviešu produktus, būtu ideāli ;)

 13  1 atbildēt

Vienīgais , tas veikala biskvīts nav ēdams, ja pats cep tad sanāk daudz garšīgāks.

 8  0 atbildēt
Būs jāpamēģina
 6  0 atbildēt

Kāpēc neprašām? :(

 5  1 atbildēt

Ieteikumus ņēmu vērā, pateicos!

 4  0 atbildēt

Prieks, ka izlasījāt!

 4  0 atbildēt

Tu atrodies citā valstī vai absolūti neatbalsti Latvijas ražojumu?

Bet kūciņa jau izskatās lieliska malacis

 4  0 atbildēt

  

 3  0 atbildēt

  

 1  0 atbildēt

Tās masas nedaudz pa šķidru...beigās izskatās tāda pašķīdusi un it kā kāds jau to vienreiz būtu ēdis

 0  0 atbildēt