Lieliem Saldummīļiem!
Zemeņu siera kūka.4
Zemeņu siera kūka
Sastāvdaļas
500 g sviesta cepumu
200 g sviesta
KRĒMAM
800 g filadelfijas siera
400 g skābā krējuma
200 g cukura
3 olas
70 g kartupeļu cietes
1 citronu sula
5 g vaniļas cukura
MĒRECEI
400 g svaigu zemeņu
100 g cukura
ROTĀŠANAI
200 g svaigu zemeņu
Pagatavošana '; 60 min.
1. Sviesta cepumus smalki sadrupina. Sadrupinātos cepumus samaisa ar mīkstu sviestu. Pagatavoto cepumu masu liek ar sviestu ieziestā veidnē.
2. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno Filadelfijas sieru, skābo krējumu, citronu sulu, vaniļas cukuru un kartupeļu cieti. Samaisa viendabīgā masā.
3. Siera krēmu liek veidnē uz cepumu masas; izlīdzina. Cep 180 C apmēram 30 - 40 min
4.Mērcei: zemenes ar cukuru sablenderē un izberž caur sietu. Atdzisušai kūkai pārlej zemeņu mērci un izrotā ar svaigām zemenēm.
Filadelfijas siera vietā liku Mascarpone sieru.
Lai labi garšo !