Tā nu notiek kulšana līdz zemeņu masa pārvēršas gaišās stingrās putās. Pasniedz ar atdzesētu vaniļas mērci.
Tāds nu tas iznākums. Mērce gan neizskatās tik dzeltenīga dzīvē, tā laikam apgaismojuma vaina. Sanāca tiešām garšīgi.
Tā nu notiek kulšana līdz zemeņu masa pārvēršas gaišās stingrās putās. Pasniedz ar atdzesētu vaniļas mērci.
Tāds nu tas iznākums. Mērce gan neizskatās tik dzeltenīga dzīvē, tā laikam apgaismojuma vaina. Sanāca tiešām garšīgi.
Tas nebija eksperiments, bet gan ģimenes recepte, kas ir taisīta jau daudzus gadus atpakaļ. Dzīvē izskatījās gana labi, ja vari uztaisīt labāk, pierādi. Tukši brāķēt muti visi prot.