Vasaras pēdējās paliekas ietītas lavašā.
Wrap a.k.a Lavašs21
Sastāvdaļas: Žāvēta vista, kausētais siers Dzintars, lavašs, tomāti, paprika, salātu lapas, gurķis, sālis, pipari
Sapluinam vai sagriežam vistu smalkākos gabaliņos. Man aizgāja visa vista līdz pēdējām detaļām, bet no puss vistas var pagatavot divus līdz trīs lavašus. Personīgi es iesaku LIDO vistu, ar citām nav tik laba garša.
Šeit pēc intensīvas griežšanas ir visas sastāvdaļas gatavas startam. Neliels ieteikums: salātu lapas noskalojiet un ūdeni tikai nopuriniet nevis ar rokām nospiediet, šādi salāt lapas nebūs rūgtas.
Asistents vārdā Copy
Ņemam karoti un visu vienmērīgi nosmērējam ar kausēto sieru.
Liekam virsū salātu lapas.
Uzberam gurķus, papriku, tomātus. Nokaisam ar sāli un pipariem.
Vēl tikai uzliekam vistu.
Pārlokam šādi. Skatieties veikalā kaut kādu labāku lavašu par šo, jo šis jau stockā bija pārplīsis.
Vajadzētu nonākti pie šāda rezultāta, ja gadījumā neizdodās tad tinam visu vaļā un mēģinam kamēr izdosies :)