local-stats-pixel

Vistu spārniņi sojas un medus mērcē6

60 1

Ja grib, var ēst pusdienās, jeb arī uzkost pie aliņa, skatoties hoķi.

Nepieciešamās lietas:

- pāris kg vistu spārniņu

- tumšā sojas mērce

- medus (labāk, lai medus būtu "ciets", cukurots)

- pāris daiviņas ķiploku

- panna

- laba izmēra katls

Pagatavošana:

- traukā ielej aptuveni 50-75ml sojas mērces, pievieno 2 lielas ēdamkarotes medus, sakapātu (jeb arī izspiestu) ķiploku. Visu kārtīgi samaisīt, līdz masa kļūst viendabīga.

- sagriež spārniņus 3 daļās, locītavu vietās. Spārna galus var arī nelietot, labāk kkādu zupu no tiem uzmeistarot, jo gaļas uz tiem tikpat kā nav. Spārniņus nedaudz apcep, līdz paliek viegli zeltaini.

- apceptos spārniņus ieliek katlā, aplej ar sagatavoto mērci un uz lēnas uguns, pastāvīgi apmaisot, vāra aptuveni 20-30 minūtes. Labāk vārīt neuzliekot vāku, jo mērcei ir jākļūst "lipīgai" un nedaudz biezai, lai turās pie spārniņiem. Var piebērt nedaudz sezama sēklu.

Tas tā kā būtu viss. Labu apetīti emotion O, jā, pāri palikusī mērce ļoti labi garšo ar rupjmaizi :)

60 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

liekas nice būs jāpamēģina ;)

1 0 atbildēt

nu ja izklausas tāpat kā garšo, tad jāieliek ++ :)

1 0 atbildēt

es tagad knābāju vistas kāju plūmju mērcē,nezinu,Tavs variants izklausās ņammīgāks ... +!

1 0 atbildēt

Kamī Tu tos spārniņus apcep, sviestā vai eļļā? Kāreizīt ir iekāriens ko tādu šovakar draugiem uztaisīt :)

0 0 atbildēt

ņamm!

0 0 atbildēt