Hei, spocīši!
Šodien Meksika izdarīja negaidītu izrāvienu, aptumšodama Vācijas izlases saulaino favorītismu...
Bet nu tagad brazīļi rullZ, un eZZiiCii pamožas zvērīga apetīte, pa fikso jaiet jandalēt pa virtuvi
Hei, spocīši!
Šodien Meksika izdarīja negaidītu izrāvienu, aptumšodama Vācijas izlases saulaino favorītismu...
Bet nu tagad brazīļi rullZ, un eZZiiCii pamožas zvērīga apetīte, pa fikso jaiet jandalēt pa virtuvi
Savlaicīgi eZZiiC bija iemarinējis vistīni, zināja, ka brazīļi spēlēs
Ha, sīpolēns, ķirbēns un ķiplocēns jau fiksi sašņikāti.
Vistīnei klāt zaļumiņi - lakši, pētersīļi un baziliks...
... un klāt dārzenīši.
Visam pieber sāli, piparēnus un pievieno eļļu. Kārtīgi samaisa un liek formītē.
Virsū tomātēnu šķēlītes, lai tā kapoeira tā kārtīgi samīca šveiciešus Un uz pusstundu cepenē!
Uh, pēc nenormāli kairinošā aromāta jau varēja saprast, ka viss gatavs!
Tagad tik uzservēt, vēl karsts, nevar ēst!
Nu jau padzisis, mņam, svaigais gurķēns ar lociņiem uzsit augstu vilni kopējā dejā!
Nu un saldajā spocēniem eZZiiC piedāvā pašgatavotu saldējumu - sasaldētas zemenes sablenderē kopā ar medu un izrotā ar brazīlijas šokolādes piparmētru