Labrīt! Esmu ļoti liela vistas gaļas cienītāja, tāpēc parādīšu jums kā pagatavot garu, vienkāršu vistas uzkodu, kas garšos visai ģimenei. :)
Viennozimigi +
Labrīt! Esmu ļoti liela vistas gaļas cienītāja, tāpēc parādīšu jums kā pagatavot garu, vienkāršu vistas uzkodu, kas garšos visai ģimenei. :)
. Kad visi vistas filejas gabaliņi ir izcepušies tos liek bļodiņā kurai apakšā paklāta salvete (tā nepieciešma lai nosusinātu liekos taukus)
itkā tur tāpat jau nebūtu mega daudz tauku
es vaariju ellaa marineetus vistas spaarninjus apvilaatus riivmaizee,un tad ar kechupu, mmmm :D
autore toč kelogs pārslas nebij par cietu pēc frītēšanass ? nu tjip ēdot sajūta, ka brīžam kāda cieta sēkla pa zobu vidam trāpas ...
nekad neesmu ar tām pārslām taisijis - vai nu klasiski ar rīvmaizi, vai ar saberztiem načos čipsiem - tamdēļ jautāju ...
Opā, tik vēls, bet pēc receptes izlasīšanas sakārojās... Laikam jau būs tuvākajā laikā jāpamēģina uztaisīt! ++