Turpinot panēšana ēru, biju izdomājusi, ka kaut kas ir jāsapanē ar kokosriekstu skaidiņām, tā, lai mazliet eksotiskāk. Tātad, vistiņa ietērpās savā kokosriekstu skaidiņu mētēlī un nodefilēja taisnā ceļā uz mūsu šķīvjiem.
Sastāvdaļas:
🍗 500 g vistu fileju gabaliņi,
🍗 1 ola,
🍗 kokosriekstu skaidiņas,
🍗 šķipsna čili piparu,
🍗 šķipsna garšvielas vistas gaļai,
🍗 sķipsna četru piparu maisījuma,
🍗 šķipsna sāls.
Pagatavošana:
1) Vistas filejas gabaliņus noskalojam.
2) Bļodā iesitam 1 olu un sakuļam.
3) Kokosriekstu skaidiņām pievienojam šķipsnu čili piparu, šķipsnu garšvielas vistas gaļai, šķipsnu četru piparu maisījuma un šķipsnu sāls. Visu kārtīgi izmaisām.
4) Vistas filejas gabaliņus liekam olā, apviļājam un uzreiz liekam kokosriekstu garšvielu maisījumā, apviļājam no abām pusēm un liekam cepties uzkarsētā cepampannā līdz zeltaini brūnas.
Pasniedzot var pievienot sweet chili mērcīti ekstra eksotikai. Pavisam tropiskas noskaņas.
Varētu uzservēt uz kādas bambusa lapas ar rīsiem, bet tā kā to šeit nav, var uz salātu lapas 🙂
Lai tropiski un labu apetīti!
#idejupasaule #idejupasauleyoutube #recepte #receptes #vistasfilejapanējumā #vistasfilejakokosriekstuskaidiņupanējumā