samaisa un nedaaudz pasautē
uz maizītes liek mērci, vistu un tomātu.pārkaisa ar sieru un uzlek cepuri
samaisa un nedaaudz pasautē
uz maizītes liek mērci, vistu un tomātu.pārkaisa ar sieru un uzlek cepuri
iemet krāsni 220 grādos uz 5-10 min, lai siers pakūst.
labu apetīti. pamācība, kā dzert no bundžiņas ar salmiņu :)
silti iesaku neņem fileju, bet šķiņķa vistas gabalus
fileja ir pārāk sausa šim pasācienam...
izlobi no šķiņķa laukā abus kaulus, izdauzi ar āmuru plakanu apaļu pļecku un nesagriežot sacep
būs ideāls vistas burgera pildījums ...
es daru tā, lai būtu smuka kotletīte, paņemu samaļu vistas fileju sataisu piku uz pannas saplacinu un ir forša plakana gaļa! Nav jāčakarējas ar gabaliņiem!
īsa pamācība kā uztaisīt vistas burgeru. 1.Pacelt pakaļu no pc. 2.Aiziet uz McDonalds/Hesburger 3.Nopirkt Burgeri