local-stats-pixel

Vistas biezeņzupa3

Vistas biezeņzupa. Sātīgām pusdienām!

Katlā lej ūdeni, liek gaļu un dārzeņus, vāra gatavu. Gatavu gaļu attīra no kauliem, samaļ biezenī. Miltus apcep sviestā, pievieno buljonu, izmaisa un karsē 30 minūtes. Olas dzeltenumu sajauc ar sviestu un karstu pienu. Karsētu buljonu izkāš, pievieno gaļas biezeni un samaisa ar piena- olu masu. Šķīvī lej zupu un liek, sīki sagrieztu vistas gaļu, grauzdētus sausiņus un zaļumiem. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

Vista ( 1 fileja, 2 spārniņi, 1 stilbiņa)

sviests 20 g

milti 1 ĒK

ūdens 400-500 ml

olas dzeltenums 1

piens 100 ml

dārzeni; selerijas saknes šķēli, puravs, burkāns

88 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

ŅAM,ŅAM emotion   

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt