Katlā lej ūdeni, liek gaļu un dārzeņus, vāra gatavu. Gatavu gaļu attīra no kauliem, samaļ biezenī. Miltus apcep sviestā, pievieno buljonu, izmaisa un karsē 30 minūtes. Olas dzeltenumu sajauc ar sviestu un karstu pienu. Karsētu buljonu izkāš, pievieno gaļas biezeni un samaisa ar piena- olu masu. Šķīvī lej zupu un liek, sīki sagrieztu vistas gaļu, grauzdētus sausiņus un zaļumiem. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
Vista ( 1 fileja, 2 spārniņi, 1 stilbiņa)
sviests 20 g
milti 1 ĒK
ūdens 400-500 ml
olas dzeltenums 1
piens 100 ml
dārzeni; selerijas saknes šķēli, puravs, burkāns