local-stats-pixel

Vistas Fajita (Vienkārši)19

216 5
Reklāma
Reklāma
216 5 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

var paskaidrot kāds pamatojums ir cept fileju veselu un pēc tam sagriezt?

10 1 atbildēt

Ļoti vasarīga ņamma!

0 0 atbildēt

derētu vēl kaut ko pievienot, lai pilnāks, bet kopumā ideja laba, sagribējās pašam tādu :)

0 0 atbildēt

pasausi,pasausi.  Vajadzēja taisīt mērcīti no krējuma, un pievienot iekšā. 

1 1 atbildēt
Es vēl iekšā ieliku siera mērci, bet kopumā labs! ++
0 0 atbildēt

Piedod Cigor, (parasti tavām receptēm nav kur piesieties) bet šoreiz piekrītu te dažiem, ir par sausu, kā tu domā izmantot krējumu? Mērcēsi to tortilju tajā, bet tad taču saturs izbirs. Es sajauktu krējumu ar sakapātām dillēm un lociņiem un močītu iekšā pie pārejā satura.

0 0 atbildēt

klau, bildējot ar kameras zibeni noņem objektīva blendi - tad nebūs tās muļķīgās ēnas apakšpusē ...

un jā masai prasas mērci klāt ....

0 0 atbildēt

Tiem, kuriem te nākamais rīts tuksnesi uzdzen, varu visus nomierināt. Vadoties pēc manas receptes jums tur nekas sauss nesanāks!!! 11. solī pievieno marinādi un sastāvdaļas tur burtiski peldās.

Nu, bet skatās paši, tāda ir viena no Fajitas receptēm, man tur nekas sauss nelikās.

0 0 atbildēt

Es jau neko, vecais, re  ir tāds variants, nu sory, bet šis man vairāk emocijas izraisīja : http://www.receptes.lv/receptes/fajitas-ar-vistu-fotorecepte/

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

atvainojiet, bet pilnīgi sauss mutē palika skatoties šo recepti :( recepte liekās nepabeigta :(

0 1 atbildēt

izskatās garšīgi būs jāpamēģina emotion

0 1 atbildēt

veci baigi hujova palika peets tavas receptes :D emotionemotion

0 4 atbildēt