Dārzeņiem pievieno 4 ēd.k marinādes un karsē ~2min
Kad putns gatavs, sagriež strēmelēs
Dārzeņiem pievieno 4 ēd.k marinādes un karsē ~2min
Kad putns gatavs, sagriež strēmelēs
Pievieno dārzeņiem kuriem jau iejaukts marinādes maisījums. Pāris reizes apmaisa
Uz karstās grila pannas vai grila met virsū kviešu tortiljas un no abām pusēm viegli apcep. Neaizraujiem ar cepšanu, savādāk tortijas paliks cietas! Galvenais, lai tās būtu karstas!
Kārto uz šķivja vienas malas
Pārloka tortilju un pasniedz ar skābo krējumu, salsu vai abus kopā!
var paskaidrot kāds pamatojums ir cept fileju veselu un pēc tam sagriezt?
derētu vēl kaut ko pievienot, lai pilnāks, bet kopumā ideja laba, sagribējās pašam tādu :)
Piedod Cigor, (parasti tavām receptēm nav kur piesieties) bet šoreiz piekrītu te dažiem, ir par sausu, kā tu domā izmantot krējumu? Mērcēsi to tortilju tajā, bet tad taču saturs izbirs. Es sajauktu krējumu ar sakapātām dillēm un lociņiem un močītu iekšā pie pārejā satura.
klau, bildējot ar kameras zibeni noņem objektīva blendi - tad nebūs tās muļķīgās ēnas apakšpusē ...
un jā masai prasas mērci klāt ....
Tiem, kuriem te nākamais rīts tuksnesi uzdzen, varu visus nomierināt. Vadoties pēc manas receptes jums tur nekas sauss nesanāks!!! 11. solī pievieno marinādi un sastāvdaļas tur burtiski peldās.
Nu, bet skatās paši, tāda ir viena no Fajitas receptēm, man tur nekas sauss nelikās.
Es jau neko, vecais, re ir tāds variants, nu sory, bet šis man vairāk emocijas izraisīja : http://www.receptes.lv/receptes/fajitas-ar-vistu-fotorecepte/
atvainojiet, bet pilnīgi sauss mutē palika skatoties šo recepti :( recepte liekās nepabeigta :(