Ķīniešiem ? piedēvētais paēdiens sētas izpildījumā, kas neatstās vienaldzīgu nevienu kaķaini! Labu apetīt'!
Papildinājums:
Ieteicams dārzeņu daudzumu dubultot un mērcei pievienot 150-200g ūdens.
Sastāvdaļas:
1. Vistas fileja 2 gab.
2. Eļļa cepšanai
3. Sojas mērce
4. Kartupeļu ciete
5. Sīpoli 3 gab. (nelieli)
6. Paprika 1 gab.
7. Šampinjoni 3 gab. (lieli)
8. Balsamico etiķis
9. Saldā čili mērce
10. Medus
11. Sezama sēkliņas
12. Zaļumi (pētersīļi, dilles)
13. Melnie pipari
14. Olas 5 gab.
15. Tomātu mērce
16. Rīsi
Vista ķīniešu gaumē ar rīsiem (papildināts)26
Pilns komplekts savā godībā!
Sagriežam vistas fileju iegarenos gabaliņos.
Sagrieztajai vistai pievienojam 4 ēdamkarotes sojas mērces un 2 tējkarotes kartupeļu cietes...
...kārtīgi samaisam un atstājam uz 20 minūtēm apmarinēties.
Mērce: Bļodā pievienojam 2 ēdamkarotes balsamico etiķi, 2 ēdamkarotes sojas mērces, 2 ēdamkarotes saldo čili mērci un 1 ēdamkaroti medus - visu kārtīgi samaisam.
Mērce: Nelielā trauciņā atjaucam ar ūdeni 2 tējkarotes kartupeļu cietes.
Vistas gabaliņus liekam cepties uz pannas...
...apcepam tādus kraukšķīgus!
Sagatavojam griešanai dārzeņus...
Sīpolus, papriku un šampinjonus sagriežam palielos gabalos.