Sastāvdaļas:
Vista (broilers) – 1 gab. Baltmaizes sausiņi – 3 saujas Fenhelis – ½ gab. Franču sinepes – 1 ½ ēdamkarotes Citrons (var ņemt arī apelsīnu vai cidoniju) – ½ gab. Cukura sīrups – 70 g Melnie pipari – ½ tējkarotes Diegs (vistas sasiešanai) – ½ m
Pagatavošana: Pildījums: Bļodā sadrupina baltmaizes grauzdiņus. Nevajadzētu tos saberzt līdz pulverim, bet gan tā, lai paliek palieli gabali. Maizes drupačām pievieno sīki sagrieztu fenheli un sinepes. Visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc kopā, un masu pilda vistas vēderā. Putna kājas sasien tā, lai tās aizsedz caurumu, kurā ielikts pildījums.
Glazūra: Izspiež sulu no puses citrona, pievieno cukura sīrupu un sasmalcinātus melnos piparus. Visu sajauc, un ar glazūru apslaka vistu. Putnu ar vēderu uz leju liek uz cepešpannas. Cep cepeškrāsnī 200 0C temperatūrā apmēram 40 minūtes.