local-stats-pixel

Visgaršīgākā ābolu plātsmaize !11

108 0

Sveiki visi, šodien tāds labs garastāvoklis ,tāpēc ieliku šo ļoti ātro un vienkāršo recepti.emotionskatamies....

Vajadzēs:

(mīklai)

*Sviestu 180g

*0,5 glāzes skābā krējuma

*1 tej karote cepamā pulvera

*2-3 glāzes miltu

(krēmam)

*1 glāze skābā krējuma

*1 ola

*1 nepilna glāze cukura

*2 ēd. karotes miltu.

(vēl)

*3-4 āboli.

*kanēlis

Reklāma
Reklāma
108 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

izskatās labi, bet kāpēc ledusskapī jāliek? siltu ēst ir daudz patīkamāk.

8 0 atbildēt

Esmu ēdusi, tik garšīgi! :)

2 0 atbildēt

nom nom

2 0 atbildēt
Izskatās labi būs jāpamēģina!
1 0 atbildēt

Mana iecienītā ābolu rauša recepte. Mīkla skaitās smilšu mīkla, tāpēc visgardāk rausīti ēst nākamajā dienā, jo mīkliņa būs palikusi mīkstāka un garšas sadraudzējušās..mēs jau arī nekad nespējam nociesties, bet nākamajā dienā rausis garšo vēl labāk. Tiesa, mīklā nav cukurua, bet tas ir tāpēc, ka masai, ko lej pāri ir turpat glāze ar cukuru un ja vēl ir saldāki ābolīši, tad cukurs pat ir par daudz.

Arī mīklai ir jānotrāpa miltu daudzums, ja būs miltu daudz par daudz, tad gala rezultātā maliņas būs daudz cietākas nekā vajag. Es parasti mīcu tik tālu, līdz nav ķepīga un var uzvelt smuku bumbu un darbojoties ir viegli veidot mīkli. Pēdējo reizi bišk saujiņa par maz miltu iemīcīju, tad rullējot nācās mazliet uzkaisīt pa virsu, lai nevelk pie rullējamā.

Un istabas temperatūras sviestu + krējumu es sakuļu ar mikseri (uz lēnāko). Viss vienmērīgi un forši sajaucas, nav jāpulas izmaisīt.

1 0 atbildēt

Man šķiet, ka mājās taisu garšīgāk. ^^ 

Bet jā, katram pie sirds iet kas cits. :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt